2777
2789
عنوان

نظرشما چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 39 پست
وای منم عیننننن توام 😅انقدر بدم میاد یه لباس نو که میپوشم همه بهم تبریک میگن

آره حس میکنم فقیرم بخاطر ی لباس بهم تبریک میگن

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
گناه داره شايد اونا تو يه برهه ي زماني در حال پس اندازن   شايد تو زمان نتونسته لباس بخره& ...

عزیزم منم همیشه در حال پس اندازم و هشتم گرو نهمه پارسال اینموقع اینقدر دستمون خالی بود که ازحقوق شوهرم ۲۳هزارتومن میموند برامون هرچند امسالم تعریفی نیست اما هیچوقت حسادت کسیو نکردم تازه دراون موقعیت بیشتر حواسم بود کاری نکنم که بگن چون نداره حسادت میکنه

❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره حس میکنم فقیرم بخاطر ی لباس بهم تبریک میگن

ماهم توفامیل خودمون اصلااااااا رسم نیست و اگه تبریک بگیم تازه بی حرمتی محسوب میشه اما خانواده و فامیل اونا از اولش برعکس مابودن واسه همین کنجکاو شدم چشه

❤️

من‌هیچوقت کسی چیزی بخره تبریک نمیگم سر سوزن هم حسود نیستم فقط بخاطر اینکه اصلا توجه نمیکنم که مثلا لباسای قبلش چی بود الان چی تنشه النگو داره نداره اصلا به این چیزا دقت نمیکنم. مثلا میرم عروسی میام زنداداشم میگه فلانی چی تنش بود میگم بخدا نمیدونم اصلا نگا نکردم.

من اصلا دوس ندارم به کسی تبریک بگم یا کسی بهم تبریک بگه الان دیگه تقریبا همه توی هر ملاقات لباسای متفاوت میپوشن اینجوری باید هر سری تبریک بگیم

ولییییی خیلی دوس دارم اگه یه لباس به یکی بیاد و به تنش قشنگ بشینه اونو ابراز کنم و بهش بگم که چقدر بهش میاد و این حرفا..

واسه خودمم دوس دارم بقیه بهم بگن

من اصلا دوس ندارم به کسی تبریک بگم یا کسی بهم تبریک بگه الان دیگه تقریبا همه توی هر ملاقات لباسای مت ...

د  همین.من میگم چش بود که اصلا خودشو زد به اون راه.جون خودم از حسادتش بود😅

❤️

من‌هیچوقت کسی چیزی بخره تبریک نمیگم سر سوزن هم حسود نیستم فقط بخاطر اینکه اصلا توجه نمیکنم که مثلا ل ...

منم مثل شمام اصلا دقت نمیکنم طرف چی داره چی تنشه .. توجه به شخصیت آدمها برام جذابتره 😍😍

به عنوان مثال با دوست دانشگاهیم درس میخوندیم ایشون میومد خونه ما من میرفتم خونشون برای درس خوندن ( خونه هامون نزدیک بود خیلی رفت و امد داشتیم)

بعد از سه سال بهم گفت این سری اومدی یادم باشه برات پیانو بزنم! منم گفتم مگه بلدیییییی؟؟ گفت وااااا ندیدی پیانومو گوشه پذیرایی ؟ گفتم نهههههه تازه گرفتی؟ دقت نکردم

گفت نه بیست ساله گوشه پذیراییه!  

بهش گفتم باورت میشه تابحال دقت نکردم ...

کلا دقت نمیکنم به چیزی بچه تر که بودم ناراحت میشدم از این اخلاقم الان اتفاقا دوست دارم این اخلاقمو

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
د  همین.من میگم چش بود که اصلا خودشو زد به اون راه.جون خودم از حسادتش بود😅

عزیزم چرا میخوای هرجوری شده به خودت ثابت کنی که از حسادتش بوده؟چرا یک درصد فکر نمیکنی اونموقع فکرش مشغول بوده یا هزارو یک مشکل دیگه که شما ازش خبر نداری

نمیدونم چرا اینجا همیشه دوس دارن ثابت کنن بقیه بهشون حسادت میکنن به نظرم هر صفتی رو توی دیگران دیدی اول اونو توی خودت جست و جو کن صددرصد توی خودت وجود داره که تونستی به بقیه هم نسبتش بدی

منم مثل شمام اصلا دقت نمیکنم طرف چی داره چی تنشه .. توجه به شخصیت آدمها برام جذابتره 😍😍 به عنوان ...

دقیقا منم میرم خونه کسی برمیگردیم همسرم میگه مثلا ظرفاشون چقد قشنگ بود یا حالا هرچی میگم واقعا چطوری بود منکه ندیدم میگه مگه توش غذا نخوردی؟😅😅😅 میگم واقعا یادم نیست چون دقت نمیکنم اصلا.‌