2777
2789
عنوان

شهدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 80 پست
https://www.ilna.ir/بخش-اجتماعی-5/706621-مدعیان-نامزدی-با-شهدا-متوهم-افسرده-روانپریش-هستند-روانشناسا ...

😖😂

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

منم یبار از شهید برونسی کمک خواستم که ی سختی ایی و کمکم کنن برام سهل بشه

اونم بخاطر اینکه کتاب خاک های نرم کوشک و خونده بودم

و واقعا تحمل اون مصیبت برام راحتتر شد

آیا میدانید😍 سرعت پیشرفت علم در ایران ۱۱ برابر دنیا است۲-آیا مى‏دانید ایران تولیدکننده قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱ کیلومتر است؟۳-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومین کشور دارنده تکنولوژى بیودیزل در جهان است؟۴-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران هشتمین کشور تولیدکننده اورانیوم ۲۰ درصد در جهان است؟۵-آیا مى‏دانید ایران احداث‏ کننده بلندترین سد بتنى در جهان است۶-آیا مى‏دانید ایران سومین کشور تولیدکننده داروى بیمارى‏ ام اس در جهان است؟۷-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران دومینکشور تولیدکننده هواپیماهاى استراتژیک خورشیدى در جهان است۸-آیا مى‏دانید ایران تنها تولیدکننده پرینتر سه بعدى میکروسکوپى در خاورمیانه است‏۹-آیا مى‏دانید ایران در میان پنج ارتش قوى جهان در حوزه سایبرى قرار دارد۱۰-آیا مى‏دانید جمهورى اسلامى ایران تنها تولیدکننده ایمپلنت چشمى در جهان است۱۱-آیا مى‏دانید ایران نخستین تولیدکننده پودر استخوان در جهان است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم . احسنت به شما که با روح و قلب مهربونتون به شهدا ارادت دارین. من دختر یک شهیدم و یکی از عموهای عزیزم هم شهید شده. البته هیچ خاطره ای ازشون ندارم چون هم پدرم و هم عموم اواخر جنگ سال شصت و هفت شهید شدن و من اونموقع فقط هشت ماهم بوده. فقط میخوام بدونید اگر به شهدا متوسل بشین بدون شک آرامش و روشنی توی زندگیتون میاد و روح پاک اون مردان اسمونی همیشه حافظ شماست. براتون از خدای مهربون و روح شهدای بزرگوار ارزوی عاقبت بخیری میکنم . یا علی ❤

نبودنت حفره ای ست در قلبم که بودنِ هیچکس وجودِ خالیِ مرا بدون تو پر نخواهد کرد ... برگرد حتی برای یک لحظه امنیت آغوشت جان می دهم ...لعنتی 💔
برای شهدا میشه دعا خوند ، قرآن خوند اما برای حاجت گرفتن باید فقط و فقط ائمه رو واسطه کرد چون مع ...

چی بگم والا عقاید هر کس محترمه 😊شاید من اشتباه میکنم و شما درست میگی 😊اما ما از شهدا میخواییم دعا کنن برامون که خدا انشا... حاجتمونو روا کنه 😊مگر غیر اینه خدا گفته از برادرای دینیتون بخوایین براتون دعا کنن که دعا برادر دینی پشت برادر دیگه برآورده میشه .مگه غیر اینه که خدا گفته شهدا همیشه زندن و نزد ما روزی میگیرن 😊این جمله نشون میده ارزششون بالاست پیش خدا😊مگه غیر اینه خدا میگه به ائمه و بندگان خوب من توسل کنید😊مام همینکارو انجام میدیم وگرنه حاجت و خدا میده توکل به خداست امیدم به خداست اما بازم ممنون متذکر شدید😊

میشه هر کس امضامو دید برای حاجت رواییم صلوات بفرسته؟

منم عروس شهیدم. امروز ازش خواستم برام دعا کنه

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
چی بگم والا عقاید هر کس محترمه 😊شاید من اشتباه میکنم و شما درست میگی 😊اما ما از شهدا میخواییم دعا ...

حرفی ندارم با افرادی مثل شما دین رو به بیراهه بردید و بعد میگید هرکس نظری داره و نظرش محترمه دین مگر بازیچه دست من و امثال شماست که با نظرات شخصی خودتون تطبیقش بدین  شهدا مگر معصومن که واسطه ما و خدا بشن 

افراد عادی نمیتونن واسطه انسان و پروردگار بشن 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
خوندم عزیزم  استارتر نباید اینارو میذاشته درسته چون اینجا طرز تفکرا مختلفه  ولی ما از شه ...

من نذاشتم که بگم حاجت میدن 😂😂😂😂گذاشتم که بگم همهههه شهدا میشه متوسل شد کی تا حالا تاپیک زده صلوات برای شهید صیاد شیرازی .کی دید نذر شهید آبشناسان بکنه کی برای شهید حمید باکری ختم قرآن گرفته من گذاشتم چون دیدم یه سری شهدا رو دسته بندی میکنن گذاشتم بگم شهید آوینی و شهید هادی و محمدزاده همهه شهیدن.که برای یه شهید تعداد نره رو ۵۰۰ برای یه شهید که نا آشناست بره رو ۱۰۰ تا.این پیجم مال من نیست من فقط اسکرین گرفتم که بگم همه شهیدا عزیزن 😊😊😊حالا هرکی هر مدل دوست داره میتونه فک کنه یکی خدا رو رئوف میبینه یکی یه جلاد 😊نگاه ما خرابه خداااا دو چهره نیس 😊😊😊البته منظورم اصلا به شخص شما نیست دوست عزیز صرفا ریپلی کردم 😍😍😍😍😍😍

منم یبار از شهید برونسی کمک خواستم که ی سختی ایی و کمکم کنن برام سهل بشه اونم بخاطر اینکه کتاب خاک ...

😍😍😍

نه عزیزم سوره قدر 😍

هرروز؟

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
سلام عزیزم . احسنت به شما که با روح و قلب مهربونتون به شهدا ارادت دارین. من دختر یک شهیدم و یکی از ع ...

ممنونم عزیزم😍😍😍😍😍😍اگر دوست داشتید اسم پدر و عموتونو بگید که براشون سوره قدر بخونیم😍😍😍و التماس دعا 

منم نوشتی؟

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا