2777
2789
عنوان

شهدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2352 بازدید | 80 پست
دلیل نمیشه چند نفر تفکر اشتباهی داشتند به همه تعمییم داده بشه خود خداوند فرموده هرگز نپندارید که شهد ...

اصلا اینطور نیست توسل فقط مخصوص معصومین هست فتوای جدید صادر نکنید لطفا

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای شهدا میشه دعا خوند ، قرآن خوند اما برای حاجت گرفتن باید فقط و فقط ائمه رو واسطه کرد چون مع ...

ما از،شهدا میخایم برامون دعا کنن نمیخاییم ک حاجت بدن 

شهدا اونور خیلی دستشون بازه 

برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی 😍❤️
من هم هستم فقط یه خورده دقیقتر توضیح بدین بهتر توجیه بشیم 

ببین عزیزم من هر روز برای سه تا شهید تاپیک میزنم مثلا صبح برای یه شهید میزنم شما ۵ تا سوره قدر هدیه میکنی بهش یکی ۲۰ تا و.... عصر برای یه شهید دیگه تاپیک میزنم که سوره قدر بخونیم براش و شما میگی نه من اصلا نمیخوام بخونم براش و یه موضوع دیگه اینکه زمان نداره شما میتونی همون موقع بخونی میتونی شب بخونی یا هر وقت خواستی 😊😊😊فقط من هرکس بخواد تو تاپیکا صداش میکنم که جا نمونه😊حالا دوست داشت میخونه و میگه این تعداد میخونم دوستم نداشت نمیخونه 

میشه هر کس امضامو دید برای حاجت رواییم صلوات بفرسته؟
ما از،شهدا میخایم برامون دعا کنن نمیخاییم ک حاجت بدن  شهدا اونور خیلی دستشون بازه

اسکرینهای استارتر رو بخون ابتدا شما ببین چی گذاشته

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
دلیل نمیشه چند نفر تفکر اشتباهی داشتند به همه تعمییم داده بشه خود خداوند فرموده هرگز نپندارید که شهد ...

من خودم عروس شهیدم عزیزم

چون بحث نامزدی شهدا داغ بود جهت شوخی گفتم

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اسکرینهای استارتر رو بخون ابتدا شما ببین چی گذاشته

خوندم عزیزم 

استارتر نباید اینارو میذاشته درسته چون اینجا طرز تفکرا مختلفه 

ولی ما از شهدا میخایم مارو دعا کنن فقط همین

برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی 😍❤️

عزیزم منم صدا بزن باید صلوات بفرستم؟

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا