2777
2789
عنوان

خارش پوست

176 بازدید | 18 پست

سلام خانومای گل

سر شونه هام و اطراف صورتم آکنه میزنه برا صورتم رفتم دکتر الان بهتره ولی شونه هام همچنان جوش میزنه و خارش داره کل بدنم خارش داره مخصوصا پاهام وقتی میخارونم ورم میکنه چند دقیقه قرمز میمونه دوباره خوب میشه. نمیدونم کسی اینجور بوده یانه .از بس پاهامو خاروندم زخم شده 

اگه راه حلی دارین ممنون میشم خیلی نگرانم

وای عزیزم منم اینطوریم یه ژل شستشواسمش فک کنم هیدرودرم هست میزنم باپمادزینک یخورده بهترشده....ولی جاهاش مونده خیلی رواعصابمه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😞آخه چکار کنیم ؟آزمایش کبد و...  دادی؟

اره من آزمایش دادم گفت چیزی نیست بخدا بدنم مثل برف سفیدبود الان شده تیره جاهایی که خاروندم مونده مخصوصا روساق پاهام وسینه هام

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خیلی وقته اینطور شدی؟یا تو پاییز؟ممکنه حساسیت فصلی باشه؟

توزمستون بدترمیشه....بخداپاهام انقدر خوشگل بود وسفید ولی الان جاهایی که خاروندم به حالت زخم جاش مونده وتیره شده انقدرغصه میخورم دوس ندارم شوهرم پاهاموببینه😢😢😢😢

توزمستون بدترمیشه....بخداپاهام انقدر خوشگل بود وسفید ولی الان جاهایی که خاروندم به حالت زخم جاش موند ...

آخی عزیززززم درکت میکنم منم دوست ندارم کسی ببینه  😢😢