بچه ها چه کنم آخه از دسته سرفه وعطسه سرکلاژم میترسم به شکمم فشار بیاد لیمو ترش وشیرین پرتقال آبمیوه وشلغم غرغره اب گرم ونمک آخه فایده نداره که نداره بگید چه کنم مردم
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
منم سه هفته این طورم شبا از بس سرفه میکنم رنگ صورتم کبود میشه
عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده.. دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
به شکم فشار بیاد یعنی چی؟😐برو دکتر من بعد ی روز از این علایم رفتم شیش تا امپول و کلی دارو گرفتم الآ ...
باردارباشی نمیشه دارو مصرف کنه.
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
منم امینجور هرچیم بچه های نی نی سایت گفتن انجام دادن داروهامم خوردم خوب نشدم گلوم و پیشونی و بدنم درده و سرفه میکنم پسرم و شوهرمم ازم گرفتن یه هفتس کلا توخونه در نمیاییم
لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹