nnnnnnnnnaaaaaaffss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 عنوان بارداری 110 بازدید | 10 پست بچه ها کی اوایل بارداری درد شدید پریودی داشت؟.کمر درد ندارم. فقط زیرشکمم خیلی درد میکنه. حس میکنم دسشویی دارم. میرم ولی ندارم الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم 1397/10/04 | 16:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rozalove عضویت: 1396/05/14 تعداد پست: 14275 من حس پریودی داشتم هرآن میگفتم الان میاد دو روز ترشح قهوه ای داشتم اندازه ی نقطه بعد قطع شدالبته گرفتگیم داشتم
پرازآرامشم عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 300 منم حس پريود داشتم ولي چيزي نميومد دو روز در حد لك اومد و قطع شد
nnnnnnnnnaaaaaaffss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 مرسی از جواباتون الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
kaniyaa عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 5692 منم حس پریود داشتمهر لحظه فکر میکردم الان میشم توى اين مملكت بخل و حسادت و تنگ نظرى شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
پرنیا021 عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1569 منم حس پریودی داشتم زیر دلم خیلی درد میکرد.. تا ی هفته.. همشم احساس دستشویی داشتم.. خدایاا مرسی... عشقمو افریدی....
مامان_محمدصالح_علی عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 214 ببخشید خانما منظورتون از احساس دستشویی ادرار یا مدفوع هست خیلی عذر میخوام که میپرسما😅😅😅 کف پاهام تاول زده از بس مسیر#گناه رورفتم وبرگشتم (خدایا تو کمکم کن💔💔💔)
پرنیا021 عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1569 ببخشید خانما منظورتون از احساس دستشویی ادرار یا مدفوع هست خیلی عذر میخوام که میپرسما😅😅😅 ادرار خدایاا مرسی... عشقمو افریدی....
مامان_محمدصالح_علی عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 214 تخمدان ها تون هم تیرمیکشید ودرد میکرد؟؟ کف پاهام تاول زده از بس مسیر#گناه رورفتم وبرگشتم (خدایا تو کمکم کن💔💔💔)
پرنیا021 عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1569 تخمدان ها تون هم تیرمیکشید ودرد میکرد؟؟ اره دیگه فک کنم درد زیر دل مربوط ب همون تخمدان میشه خدایاا مرسی... عشقمو افریدی....
مامان_محمدصالح_علی عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 214 اره دیگه فک کنم درد زیر دل مربوط ب همون تخمدان میشه ممنون عزیزم کف پاهام تاول زده از بس مسیر#گناه رورفتم وبرگشتم (خدایا تو کمکم کن💔💔💔)