2777
2789
عنوان

سبدکالا

284 بازدید | 19 پست

کسانی که پیامک اومده که درتاریخ فلان برین بگیرین نرین باباجان نرین .خبررسیده که همه ملت سرکارگذاشتن که سرگرم شن چون 22بهمن نزدیکه .شایدشایدبعد22بهمن بدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره کثافتای دروغگو...

مثل گداها رفتم رفاه،میگن سرکاریه...

فقط به تحت پوششا میدن...

خدا چشم منو نداره،منم چشم روحانیو

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
کدستاره4مربع و گفتن واسه استعلام سبد کالاس.من هر چی زدم ارور میده.

من زدم گفتن امروز،پا شدم رفتم میگن سرکاریه سبد کالا اصلا اعلام نشده

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق
یا سرکاریه یا فروشگاهام شدن جز اختلاسگران

والا حتما یه علامت خیلی گنده رو جنسای آشغالشون میزنن که واسه سبد کالاست...

ببین به چه روزی افتادیم که واسه یه قلم خوراکی باید چقدر خفت بکشیم