2777
2789
عنوان

شیاف ضد سقط

696 بازدید | 22 پست

سلام.من این ماه اقدامم اگر از این شیاف استفاده کنم میشه لانه گزینی رو بهتر کنه و درصد بارداری رو ببره بالا؟

اسمش چیه و بدون نسخه پزشک میدن

منم بالاخره مادر شدم🤰💃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان من دفعه قبل بارداریم ناموفق بود خیلی درد پری داشتم وقتی سقط شد گفتن باید شیافت میزدی ولی من 4روز بعد آز سقط کردم. الانم اقدامم 3روز قبل موعد بی بی زدم منفی بود الان 4روز از موعد میگذره بنظرتون اگر اینبار باردار بودم سریع برم پزشک واسه شیافت ؟ آخه الانم خیلی درد دارم امید ندارم باردار باشم اگر هم باشم میترسم مثل قبلی شه

دوستان من دفعه قبل بارداریم ناموفق بود خیلی درد پری داشتم وقتی سقط شد گفتن باید شیافت میزدی ولی من 4 ...

منم این سوالو واسه همین پرسیدم

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
ثتا وقتی حفت تشکیل نشه که اصن به این هورمون نیاز نیس 😑😑😑اول لانه گزینی انجام میشه بعد جفت تشکیل م ...

عزیزم چطوری میشه رحمو واسه لانه گزیی تشویق کرد

منم بالاخره مادر شدم🤰💃
عزیزم چطوری میشه رحمو واسه لانه گزیی تشویق کرد

گرميجات بخور،چهار مغز و خرما و گردو و اينا،رحمي كه گرم باشه زود باردار ميشي،من طبع همسرم خيلي سرده تا يه سردي ميخوره حالش بد ميشه ولي من خودم گرمم يعني الان فهميدم،از طرفيم بعد از سقطم مرتب كاچي و چهار مغز ميخوردم،آويشن دم ميكردم ميخوردم خيلي تاثير داره،دو بار اقدام كردم كه هر دو بار اول گرفت ،رحمتو گرم كن حتما باردار ميشي

انشاالله به زودي زود مامان ميشي عزيزم،از الانت لذت ببر كه بچه بياد خيلي سختت ميشه

وای نگو.وقتی میگن شب زنده داریای بارداری.درد زایمان و....میگم خدایا نصیب منم بکن.همش لذته واسم.بهتر از الانه یه بچه ببینم با حسرت نگاش کنم.😢😢😢😢😢

منم بالاخره مادر شدم🤰💃