2777
2789

بچه دکتر طب سنتب بهم گفته برم . ۷ جلسه . البته من کلی برنامه های طب سنتی انجام دادم حالا گفته باید بری بادکش . خواستم ببینم کسی رفته ؟! کجا رفته ؟! نتیجه گرفته؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلتون چیه تغییری کردین با طب سنتی

من یه خارج رحمی و یه سقط داشتم . ش

سقطن ۵ ماه پیش بود . الان یکم رو غذا هاا بهم دستور داده و اینکه ‌میگه من رحمم سرد شده و تازگیا قارچ داشتم . برای قارچ دارم  درمان میشم . اما امروز گف برم بادکش . 

من یه خارج رحمی و یه سقط داشتم . ش سقطن ۵ ماه پیش بود . الان یکم رو غذا هاا بهم دستور داده و اینکه ...

من تنبلی تخمدان داشتم باردار نمیشم رفتم ولی نتیجه نگرفتم

عشق های امــروزی بی نامقابل انتقال به غیر و معاف از احساس می باشند 🙄 
کجاورفتین ؟! درد داشت . خونریزی نداشتی ؟! همون ناه اول باردار شدی  

نه بابا بادکش که درد نداره زیاد

چه برسه به خونریزی.. من ساری هستم... دو جلسهء اول ساق پا و شکمم و حجامت کرد... کلی هم دارو گیاهی داد( داروهای تحریک تخمدان) بعد نزدیکای تخمک‌گذاریم بادکش انجام داد

اون بادکش حکمِ همون آمپول آزادسازی تخمک و داره

مثلا کلومیفن میخوری بعدش بهت آمپول میدن که تخمک آزاد شه

تو طب سنتی دیگه آمپولی در کار نیست، به جاش بادکش انجام میده

اره هرسه تامون همون ماه اول باردار شدیم

🖤

نه بابا بادکش که درد نداره زیاد چه برسه به خونریزی.. من ساری هستم... دو جلسهء اول ساق پا و شکمم و ح ...

یعنی میشه هموم ماه اقدام داشت چه خوب . من فک نکنم مشکلم تخمک باشه . مشکلم اینه یه لوله ی راستم هیدرو شده و بار اول تو عکس باز شد بار دوم نشد . الانم این ماهدبعد عکس حامله نشدم ولی اون ۵ ماه پیش فوری حامله شدم و بعدش تو ۶ هفته سقط شد 

یعنی میشه هموم ماه اقدام داشت چه خوب . من فک نکنم مشکلم تخمک باشه . مشکلم اینه یه لوله ی راستم هیدرو ...

منم 12هفته سقط داشتم

هم pco بودم و هم حال روحیم افتضاح بود

این دوتا دست به دست هم دادن و من یک سال باردار نشدم..درحالیکه بارداری اولم اصلا اقدامام اصولی نبود

چیزی بلد نبودم که همینطوری شانسی باردار شدم..چون حالم خوب بود..استرس خیلی تأثیر داره

خلاصه اینکه طب سنتی واسه من و دوستام معجزه کرد

حتما ادامه بده ان‌شاءالله به نتیجه میرسی عزیزم

🖤