2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گقدر میسوزونه یا کیدر نیاز داره با توجه به شرایط بدن هرکسی متفاوته قد و وزن و سن و میزان فعالیت

من خودمم رژیم گرفتم.میخوام بدونم کنار رژیمم چقدر کم میشه.زیادم اضافه وزن ندارم حدود چهار پنج کیلو

من خودمم رژیم گرفتم.میخوام بدونم کنار رژیمم چقدر کم میشه.زیادم اضافه وزن ندارم حدود چهار پنج کیلو

متوجه منظورتون نشدم؟

معمولا از نیاز روزانه ۵۰۰ کالری کمتر که مصرف کنی هفته ای نیم تا ۱ کیلو کم میکنی

🧚‍♀️
متوجه منظورتون نشدم؟ معمولا از نیاز روزانه ۵۰۰ کالری کمتر که مصرف کنی هفته ای نیم تا ۱ کیلو کم میکن ...

اوکی.میخواستم ببینم شیردهی چقدر تئی سوزوندن کالری روزانه تاثیر داره

متوجه منظورتون نشدم؟ معمولا از نیاز روزانه ۵۰۰ کالری کمتر که مصرف کنی هفته ای نیم تا ۱ کیلو کم میکن ...

اوکی.میخواستم ببینم شیردهی چقدر توی سوزوندن کالری روزانه تاثیر داره

اوکی.میخواستم ببینم شیردهی چقدر تئی سوزوندن کالری روزانه تاثیر داره

شیردهی خودش کالری سوزه ولی ازون طرف بدن نیاز بیشتری پیدا میکنه به غذا

من خودم تو بارداری و شیردهی هیچ رژیمی نگرفتم فقط سالم خوری کردم و ورزش

اضافه وزنی هم پیدا نکردم تازه با قطع شیردهی کلی احتباس آب هست که دفع میشه دو سه میلو کم میشه

🧚‍♀️
شیردهی خودش کالری سوزه ولی ازون طرف بدن نیاز بیشتری پیدا میکنه به غذا من خودم تو بارداری و شیر ...

جدا؟؟چه خوب.منم اضافه وزن پیدا نکردم تو بارداری اینم مال قبل بارداریمه.ولی میخوام کمش کنم الان.اگر بهم بگین قسمت شیردهی رو از کحای مانکن پیدا کنم ممنون میشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز