2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی

88 بازدید | 10 پست

خواندن فاتحه برای اموات میگن مثه هدیه هس...میخواستم بدونم فقط برای برزخ هس و اونارو خوشحال میکنه یا از گناهاشون هم کم میکنه و برای آخرت انها هم تاثیر داره....یعنی هم شامل برزخ و هم آخرت میشه .....؟؟؟نمدونم سوالم رو خوب مطرح کردم یا نه......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شامل هر دو میشه انگار که خودش انجام داده در پرونده اش ثبت میشه و تو قیامت انگار که خودش انجام داده ...

وایی خیلی ممنون......خداروشکر که راهی برای خوشحال کردنشون هس....خدا همیشه راهی برای بنده هاش باز گذاشته

من مذهبی نیستم

ولی فکنم فقط برزخ خب اخرت ک خودمونم مردیم

میگه مثلا ی نیازشون میشه 

ی جا شنیدم میگف مثلا مرده براثر ی گناه شاید لباس نداره یا گرسنه اس اون فاتحه اون زمان براش اون حکم رو داره سیرش میکنه

یا میپوشونتش

وگرنه حساب اصلی قطعا اخرته و خدا 

nil_کاربری دومم 😐

سلام عزیزم

برزخ که بعضی ازعلمامیگن منظور ازش همون قبرهست به اندازه ی اعمالمون بزرگ وکوچک میشه

حالا شما برای شادی روح درگذشتتون براش صلوات میفرستین یاحمد وقرآن میخونید

این یعنی خدایااگر این بنده ی شما گناهی داشته بهش آرامش بده وبه لطف وبزرگیت گناهش رو ببخش یاروحش درآسایش باشه

آبادی میخانه ز ویرانی ماست، جمعیت کفر از پریشانی ماست، اسلام به ذات خود نداردعیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست
من مذهبی نیستم ولی فکنم فقط برزخ خب اخرت ک خودمونم مردیم میگه مثلا ی نیازشون میشه  ی جا ش ...

اره میدونم که اخرتم خودمون هستیم ولی این بنده ی خدا از الان دستش از دنیا کوتاه هس......

شامل هر دو میشه انگار که خودش انجام داده در پرونده اش ثبت میشه و تو قیامت انگار که خودش انجام داده ...

شما مطالعه ای داشتین توو این زمینه؟؟؟اگه کتابی خوندین میتونین بم معرفی کنید ...ممنون میشم

ادما بعد از مرگ .همیشه آرزو می کنند کاش ما زنده بودیم فقط دو رکعت نماز می خوندن .تا ثواب بکنند .برا همین می گن برا مردگانتون صدقه بدین خیرات کنین بجا شون نماز بخونین به دیدارشون برین باعث خوشحالیون میشه .حتی میگن پدر مادر.اگه تو دنیا اگه از دست فرزندان راضی نباشن .بعد از مرگ اگر فرزندان براشون خیرات کنن پدر مادر در حقشون دعا می کنن از فرزندان راضی می شن.وحتی ممکنه بر عکس بشه.

شما مطالعه ای داشتین توو این زمینه؟؟؟اگه کتابی خوندین میتونین بم معرفی کنید ...ممنون میشم

کناب خیلی زیاد هست تو این زمینه

کتاب نصیحت های شیطان خیلی قشنگه خیلی مرتبط نیست ولی اگه تمایل دارید به کتاب های خاص این خیلی جالبه