2777
2789
عنوان

امتناع از شیر خوردن کودک ده ماهه

693 بازدید | 9 پست

دخترم ده ماهشه و همیشه شیر خودم و شیر خشک رو همزمان میخورد الان یک ماهه میرم سرکار یک هفته ای هس دیگه سینه خودمو نمیگیره و فقط شیر خشک میخوره حتی اگر پنج ساعتم گرسنه باشه بازم سینه رو نمیگیره تورو خدا بگین چی کار کنم؟؟؟

پسر عموی منم اینطوری بود یک سالش بود خودش خودشو از شیر گرفت

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غذا هم چون میخوره تعداد وعده شیر کمتر میشه و وقتی شیرخشک میخوره دیگه سینه رو نمیخواد،من پسرمشیرخشک میخوره شیر خودم رو هم میخوره، شیرخشکش رو رقیقتر درست میکنم که خیلی خوشمزه نباشه و در ضمن آب بدنش هم تامین باشه 

چرا هیچ کی این مدل تاپیکا رو جواب نمیده؟؟؟؟؟من از عذاب وجدان دام میمیرم بچم رسما شیر خشکی شده یوقت ض ...

کلا تو این سایت این چیزا طرفدار نداره😢 نگران ضریب هوشی نباش، اگه میتونی شیرت رو بدوش، دو وعده هم بهش بدی براش کافیه، شیرخشکش رو رقیق تر درست کن، تمایلش به شیر چرب خودت بیشتر میشه

چن وقتشه الان؟

الان ۲۰ ماهشه 

خیلی هم بچه باهوشو زرنگیه 

الان دیگه داره جمله بندی های ۴ کلمه ای میکنه 

دیگه غصه نخور 

کاریه که شده

من ۶ ماه اشک میریختم 

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........