tatijun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 عنوان کاربر darya۴۶۲۳ 171 بازدید | 4 پست دوست عزیز لطفا اگه درمورد درمان سی پی چیزی میدونی بگواگه خودتون هم یه کودک سی پی داشته باشید حتما درک میکنید که پدر و مادر به هر دری میزنن به امید بهبودی@darya4623 **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد** 1397/10/04 | 09:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_زاد عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 19515 عزیزم درمانش حمایتیه بصورت افزایش توانایی های حرکتی با فیزیو تراپی و گفتار درمانی هستانشالله خدا براتون معجزه ای عنایت کنه 🧚♀️
tatijun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 عزیزم درمانش حمایتیه بصورت افزایش توانایی های حرکتی با فیزیو تراپی و گفتار درمانی هست انشالله خدا ب ... ممنون عزیزم اره درسته فکر کردم اون بنده خدا راه دیگه ای واسه درمان سراغ دارهوالا همه رو کلافه کردم بسکه تاپیک زدم صداش کردم اما پیداش هم نشد **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
پری_زاد عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 19515 ممنون عزیزم اره درسته فکر کردم اون بنده خدا راه دیگه ای واسه درمان سراغ داره والا همه رو کلا ... وقتی نخاع راههای عصبیش قطع بشه به هر شکلیبرای برگشت کاملش هنوز راهی پیدا نکردن متاسفانه 🧚♀️
tatijun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 وقتی نخاع راههای عصبیش قطع بشه به هر شکلی برای برگشت کاملش هنوز راهی پیدا نکردن متاسفانه بله گلم متاسفانه همینطوره اما من به هر دری میزنم به امید بهبودی 😞😞😞😭😭😭 **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**