شنیدم اگر پدر و مادر برای بچه اسم خوب انتخاب نکنن اون دنیا مواخذه میشن..منم تا حدودی ب این خرف اعتقاد دارم و میگن اسم باید مذهبی باشه(لطفا کسایی ک مخالفن و به اصطلاح خیلی روشن فکر هستن نظرشونو اعلام نکنن😊)دوستانی ک هم عقیده هستن.میخواستم نظرتونو بدونم.و اینکه مثلا اگه ی اسم ایرانی باشه ولی معنیش خوب باشه رو بچه بذاریم چطوره؟؟مثل اسم پارسا ک یعنی زاهد و نیکوکار
- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))
نه بابا ننوشته ک مذهبی باشه نوشته اسم نیکو باشه یعنی یه جوری نباشه وقتی اسم بچه رو میگی همه بپرسن یعنی چی یا مثلا خیلی عجیب غریب باشه ک معلوم نیس دختره یا پسر اصلا
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
فقط با معنی باشه کافیه به نظرم خودمم مذهبیم تقریبا ولی برای دخترم اسم عربی نزاشتم
اخه من شنیدم اسمی ک امامی نباشه روز قیامت میگن بچه شکایت میکنه از پدرو مادر😓والا تو همین انتخاب اسم موندم چکار کنم...انگار ی کوهه..ی ماه دیگم نینیم ب دنیا میاد..بین اسم امیرعلی و دانیال و پارسا گیر کردم...اولش نظرم رو امیرعلی بود ولی الان این اسمام اضافه شدن
- ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن انقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))
عزیزم توی روایات گفته شده اسم نیکو برای بچتون انتخاب کنین، حالا این اسم میتونه به هر زبانی باشه، مهم اینه که معنی خوبی داشته باشه.
من توی روایتی ندیدم که لزوما اسم باید مذهبی باشه. فقط تاکید روی معنی زیبا داشتن اسمه
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛