2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی میشه ای خداااا خیلی دلم بچه میخواد باز هر چی صلاحه .چندروز دیگه باز تست میزنم . اما علائم ندارم فقط یه کوچلو غذا خوردنی اولش تهوع میگیرم و همش خسته ام .شماها علائمتون چیا بوده ؟

یعنی میشه ای خداااا خیلی دلم بچه میخواد باز هر چی صلاحه .چندروز دیگه باز تست میزنم . اما علائم ندارم ...

من هیچ علائمی نداشتم ولی زیر شکمم در حد پری درد میکرد . گفتم لابد دارم پری میشم ولی نی نی داشتم

خدارو شکر
یعنی میشه ای خداااا خیلی دلم بچه میخواد باز هر چی صلاحه .چندروز دیگه باز تست میزنم . اما علائم ندارم ...

ایشالا ک بارداری عزیزم نگران نباش دقیقا ماهی باردار میشی ک انتظارشو نداشته باشی..من کمردرد پریود داشتم هی منتظر بودم پری بیاد بخاطر همین دیر بی بی چک زدم.۷روز بعدش ک سریع دوخط افتاد ولی باورم نمیشد ۱۰روز بعدم رفتم ازمایش

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

ایشالا ک بارداری عزیزم نگران نباش دقیقا ماهی باردار میشی ک انتظارشو نداشته باشی..من کمردرد پریود داش ...

مرسی عزیزم . چون بعد یه روز از پری زدم منفی شد میگم پس باردار نیستم اما پریودم نمیشم این شکم میندازه .

مرسی عزیزم . چون بعد یه روز از پری زدم منفی شد میگم پس باردار نیستم اما پریودم نمیشم این شکم میندازه ...

یا برو ازمایش بده یا چن روز دیگه باز بی بی بزن.ایشالا کـ مثبته

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍