2777
2789
عنوان

خییییییلی خوشحالم 😁

1115 بازدید | 15 پست

من دو ساله به خاطر بیماریم چاق شدم 

چاق شدنم یه طرف تا داروهام دوزش عوض میشد ورم هم میکردم 

اولش خیلی حالم بد بود از تغییر سایز 

از 36 شده بودم 42 

تو یه ماه چهارده کیلو اضافه کرده بودم 

امشب رفتم لباس بگیرم دیدم شدم 38 

فقط با حلقه و رقص و مدیتیشن و خامخواری و آب خوردن

صورتمم لاغر نشده ، ترک و چروک هم نخوردم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ خوبه ادم ندونه و اینجوری خوشحال شه

از خوشحالی کلی بالا پایین پریدم 

امیدوارم زودتر برگردم 36

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خوشبحالت 

تو یه بطری لیمو و نعنا بریز از صبح شروع کن بخور ، باز پرش کن

حلقه بزن 

برنج و نون و قند و شکر نخور ، میوه و سالاد و آجیل شیرین بخور 

حلقه بزن 

برقص 

منم اینجوری کم کردم

انشالله😘

فدات عزیزم 

به امید خدا زودتر خونه ی قشنگتو بگیری 💙

فدات عزیزم  به امید خدا زودتر خونه ی قشنگتو بگیری 💙

چندماه طول کشید لاغریت؟ تو چندماه چقد کم کردی؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
چندماه طول کشید لاغریت؟ تو چندماه چقد کم کردی؟

حدود یک ماه تا دو ماه (چون یه وقفه ی کوتاه داشتم وسطش )

از چهل و دو شدم سی و هشت 

سایز خودم سی و شیش بود 

البته شکم نداشتم 

هنوز دارم کم میکنم استپ نکرده