2777
2789

عزیزم برا شیر گرفتن اول باید روزها بهش ندی فقط شب تا شب بدیش،،چندهفته به د شب ها هم همین جور کم کنی،یهویی نمیشه

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بچه گرسنه میشه که از خواب بلند میشه خب اگه از شیر گرفتی شیر پاستوریزه بهش بده گناه داره 

اونم نمیخوره اخه غذا که خوب میخوره حتی وقتی شیر میدادم فقط یبار شبا بیدار میشد ولی حالا صدبار

ای جوونم خداحفظش کنه واستون

عزیزم شامشو چه ساعتی میدی میخوره؟؟؟؟

و

چه ساعتی میخوابونیش

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
عزیزم برا شیر گرفتن اول باید روزها بهش ندی فقط شب تا شب بدیش،،چندهفته به د شب ها هم همین جور کم کنی، ...

همینکارو کردم دیگه الان شبا هم گرفتمش ولی نمیخوابه ابم نمیخوره حتی لج میکنه 

ای جوونم خداحفظش کنه واستون عزیزم شامشو چه ساعتی میدی میخوره؟؟؟؟ و چه ساعتی میخوابونیش

مرسی عزیزم ...شامشو ساعت حدودای ده یازده دیگه میخوابونمش خودش میاد روپام میخوابه ولی بعد یه ربع باز بیدار میشه

مرسی عزیزم ...شامشو ساعت حدودای ده یازده دیگه میخوابونمش خودش میاد روپام میخوابه ولی بعد یه ربع باز ...

ببین عزیزم تجربه ی من برا دوتا بجه این بود دقیقا همون مدقع که میزاری رو پات بخوابونیش بهش شیربرنج یا فرنییی چیزی بده ...و اگر مسواک میزنی براش هم بزن

باور کن به چندنفر هم گفتم بچشون دیگه شبا بیدار نشده

...حدودا یکی دوماه ایتکارو کنی دیکه لا بیدار نمیشه حز وقتی که تشنش بشه

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

من ی چند مدت دخترم از خواب بیدار نیشد ساعت ۵ یا شش صب میگفت نام نام براش زودی شیربرنج گرم میکردم میخورد میهوابید...الان بکوب از دوازده شب میخواابه تا وقتی که بیدار شیم همگی

ببین عزیزم تجربه ی من برا دوتا بجه این بود دقیقا همون مدقع که میزاری رو پات بخوابونیش بهش شیربرنج یا ...

مرسی عزیزم از فردا شب امتحان میکنم ببینم چی میشه لب به شیرم نمیزنه این دختر

من ی چند مدت دخترم از خواب بیدار نیشد ساعت ۵ یا شش صب میگفت نام نام براش زودی شیربرنج گرم میکردم میخ ...

خدا حفظش کنه عزیزم کی میشه دلسای منم بکوب بخوابه من یبار طعم شیرین خوابو بچشم♥