2777
2789
عنوان

بی بی چک

157 بازدید | 13 پست

سلام خانوما، من پریودام نامنظمه یعنی چندروز میفته جلو هرماه، الان یازده روز از اقدامم میگذره زیر دلم درد میگیره چون نمیدونم این ماه کی پریود میشم به خاطر نامنظم بودن به نظرتون بی بی چک بزنم الان جواب میده یا نه؟؟؟؟ نمیدونم چیکارکنم میگیره ول میکنه همش میگم شاید میخوام پریود شم😥برام دعا کنید ممنون. 😇

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه مادرشدنت دعا میکنم توهم برام دعا کن

الان نزن تو که صبر کردی 

فردا صبح ناشتا بزن انشالا مثبته

ولی تلقین میکنی دیگ من همه علایمارو داشتم تک تک همشونو داشتم ولی منفی شد 

باید صبرکنی تا پریودت تاخیر کنه ولی میزنی صبح بزن فک نکنم نشون بده ب این زودی

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
نه تو همون ناحیه رحم هستش وقتی میخندم درد میگیره فکرکنم ربطی به بارداری نداره

اتفاقا اگه تو ناحیه رحم وتخمدان ها متمرکز  باشه و واژن انگار نه انگار احتمال بارداریت زیاده

از دست وزبان که برآید        کز عهده شکرش بدر آید                       ❤خدایا شکرت❤
واسه مادرشدنت دعا میکنم توهم برام دعا کن الان نزن تو که صبر کردی  فردا صبح ناشتا بزن انشالا م ...

خودمو میزنم به بیخیالی یهو درد میگیره نمیدونم فعلا" نمیزنم تا ببینم چی میشه برام دعا کن مرسی عزیزم منم دعات میکنم هرچی خدا بخواد برامون رقم میزنه😇ایشالا خیره

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
خودمو میزنم به بیخیالی یهو درد میگیره نمیدونم فعلا" نمیزنم تا ببینم چی میشه برام دعا کن مرسی عزیزم م ...

انشالا گلم اره بیخیالشو مثل من انقدر فکرنکن استرس بگیری نمیشه ها

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

توروخدا

saraaaaaa____ | 11 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز