2789
عنوان

خواهرم

310 بازدید | 14 پست

سلام دوستان گلم من خواهرم دوساله طلاق گرفته الان سنش نوزده طلاقش به خاطر این بود که دوسش نداشت یه سال موند بعد طلاق گرفت 

من خیلی نگران خواهرمم که خدا زندگیش چی میشه همه فامیلامون یه جور به ما نگاه میکنند خیلی سختمه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خواهرتون خودشون باید ب فکر زندگی و سرنوشت و آینده شون باشن !

باید پیشرفت کنن 

با حرف کسی هم کاری نداشته باشید ! مردم همیشه حرف میزنن 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

ای کاش انقدر زود درگیر ازدواج نمیشد 

همسن های ایشون اکثرا مجرد هستن و در حال  ترقی 

ولی ایشون با این سن طلاقم گرفته 

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

طفلک خواهرت ولی عاقله که دوسش نداشته سریع جدا شده عزیزم نگران نباش هنوز خیلی جوونه به فامیلم کاری نداشته باش همیشه نیاز دارن به یکی که تو مجلس پشت سرش حرف بزنن حالا چه خواهر تو چه حتی دختر خودشون برای دب خودتون زندگی کنین😊

آخی چه زود مطلقه شده طفلک. چرا خب

خب به اصرار پدر و عمه ام با پسر عمه ام ازدواج کرد از اول دوست نداشت ماهم مقصریم خیلی اصرار کردیم رفت سر خونه زندگیش هفته ای یه بار قهر میکرد و میون خونه پدر یه روز که آمد گفت من دیگه هیچوقت بر نمیدن تو اون خونه میگفتن اصلا بهش علاقه ندارم

والله یه فکری به حال خانواده ات کن که دختر ۱۶ ساله رو شوور دادین. فامیل حق دارن یه جوری نیگاتون کنن. ...

چون پسر از هر لحاظ خوب بود و اینکه فامیل ما همه دختران سن پایین ازدواج میکنن

ظلم بزرگی در حقش کردید همتون 

خدا از سر تقصیرتون بگذره

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن