2789
عنوان

خانم میرزایی

11744 بازدید | 21 پست

اشرف میرزایی؟؟

@shabnam60  

میشه بیاید من همراه یکی از بیماراتونم سوال دارم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ببخشيد دير ديدم بنده ميرزايي هستم و استادم و همكاري خانم اشرف ميرزايي هست بنده نيستم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
سلام ببخشيد دير ديدم بنده ميرزايي هستم و استادم و همكاري خانم اشرف ميرزايي هست بنده نيستم 

اهان باهم تو یه مطب کار میکنین پستاتونو خوندم که مطبتون فلکه اول بخارایی هست مطب شماس؟

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
اهان باهم تو یه مطب کار میکنین پستاتونو خوندم که مطبتون فلکه اول بخارایی هست مطب شماس؟

خير مطب مال خانم اشرف ميرزايي هست و من پاره وقت و كيس به كيس اونجا ميرم 💐💐💐

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

اهان پس مرسی عزیز دلم😘

ببخشید مادر من بیمار خانم میرزایی هست قبلا کیست رحم13سانتی داشت که رحمشو برداشتن الان قارچ شدید گرفتن که ماه پیش خانم میرزایی دارو نوشتن و گفتن بعد20روز خوب نشد بازم بیاین مادرم خوب نشد و بردیم گفتن که تاول زیاد و قارچ شدید دارن و یه ازمایش نوشتن که ببینن کیستشون که خوش خیم بوده برگشته یا نه خیلی نگرانم خیلی😔 

ببخشید مادر من بیمار خانم میرزایی هست قبلا کیست رحم13سانتی داشت که رحمشو برداشتن الان قارچ شدید گرفت ...

اصلان نگران نباش عزيزم قاچ و كيست درمان راحتي دارن اميدوارم زودتر خوب بشن خانم ميرزايي استاد عزيز من هستن و متبحر و عالي نگران نباش عزيزم فقط درمان رو نيمه كاره رها نكنيد و تا آخر ادامه بديد

اصلان نگران نباش عزيزم قاچ و كيست درمان راحتي دارن اميدوارم زودتر خوب بشن خانم ميرزايي استاد عزيز من ...

امکانش هست با اینکه رحم نداره سرطان رحمش بازم برگرده؟؟؟

اینکه خانم میرزایی دکتر متبحر و باتجربه ایه شکی نیس عزیزم

امکانش هست با اینکه رحم نداره سرطان رحمش بازم برگرده؟؟؟ اینکه خانم میرزایی دکتر متبحر و باتجربه ایه ...

رحم رو چند وقته درآوردن؟قبلان سرطان داشتن و تو چه مرحله ايي بوده؟مراجعه دوره ايي براي ادامه درمان داشتن ؟

رحم رو چند وقته درآوردن؟قبلان سرطان داشتن و تو چه مرحله ايي بوده؟مراجعه دوره ايي براي ادامه درمان دا ...

3یا 4سالی میشه دراوردن و خوش خیم بوده ن هیچ مراحلی رو طی نکردن دکترش خانم نوشین مبارکی بود و راضی بود از روند درمان و بعد عمل چیزی نگفتن و مرخص کردن مادرمو بعد 1هفته

3یا 4سالی میشه دراوردن و خوش خیم بوده ن هیچ مراحلی رو طی نکردن دکترش خانم نوشین مبارکی بود و راضی بو ...

پس اتفاق بيدي نميوفته در از اون بابت خيالتون راحت باشه وقتي خوش خيم بوده كه ديگه جاي نگراني نداره