2777
2789
عنوان

زندگي نامرد

265 بازدید | 18 پست

بعد از دو بار سقط و بارداري كه الان باز معلوم نيست سرانجامش چي بشه چون همسرم خيلي بچه دوست داره ميخوام بهش پيشنهاد بدم جدا بشيم و ازدواج مجدد كنه

دلش خيلي بچه ميخواد منم گويا بدنم جواب نميده 

دلم نميخواد ارزوي كسي و ازش بگيرم هر چند عين مرگ تدريجي ه برام

بیشین بینیم بابا . زندگیتو دو دستی بخاطر یه بچه که معلوم نیس اگه بود مایه عذابت باشه یا نه داری میسپوری به یه زن دیگه ؟ 

عقل بده خدا . جو گیر نشو لطفا . 

بدبختی اون زندگی واسه تو ، دلخوسیش واسه یکی دیگه ؟ 

هیچ  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه این چه حرفیه چرا از رحمت خدا نا امیدی نا امید شدن کار شیطانه ان شاءالله که این دفعه نی نی سالم میاد تو بغلت بعدشم از کجا معلوم اسپرم همسرت ضعیف نیست؟الکی رو خودت عیب نزار و این حرف رو نزن کافیه به گوش خانوادش برسه دنبال فرصت میشن واسه تیکه انداختن.الان بارداری؟چند وقتته،

سخته واقعا ولی اگه دوسش داری شوهر تو سعی کن درمانتوادامه بدی.بچه از کسی داشته باشه که دوسش داره بهتره یا کسی که صرفا بخاطر بچه باهاش ازدواج کرده؟ما ی دکتر تو شهرمون اس شیراز هم میاد میگن کارش خوبه 

عه این چه حرفیه چرا از رحمت خدا نا امیدی نا امید شدن کار شیطانه ان شاءالله که این دفعه نی نی سالم می ...

از منه عزيزم 

الان پنج هفته م ولي سونو واژينال رفتم ساك خالي بود

نه نميخوام اينطوري

نه نمیخوای یعنی چی پس میخوای شوهرت و زندگی که براش زحمت کشیدی تقدیم یه زن دیگه کنی ، فکر نکن شوهرت میگه وای نه تو عشق منی و....، یه بار دوبار بگی راحت به خودش حق میده و میره ، اینقدر الکی خودت رو بدبخت نکن

نه نمیخوای یعنی چی پس میخوای شوهرت و زندگی که براش زحمت کشیدی تقدیم یه زن دیگه کنی ، فکر نکن شوهرت م ...

همسرم نميخواد اينطوري ولي واكنشش به بچه ها هم طوريه كه من عذاب مي كشم

از منه عزيزم  الان پنج هفته م ولي سونو واژينال رفتم ساك خالي بود

خب 5هفتگی واسه چی میری سونو واژینال سونو واژینال خودش خطرناکه خطر سقط داره بعدشم از 7هفتگی زرده و جنین تشکیل میشه سوره یاسین بخون خیلی خوبه

خب 5هفتگی واسه چی میری سونو واژینال سونو واژینال خودش خطرناکه خطر سقط داره بعدشم از 7هفتگی زرده و جن ...

دكترم گفت برم 😔 چون سقط داشتم قبلا گفتم حتما ميخواد مطمين بشه از بارداريم

الان شوهرم مشکل داره...اسپرمش...یعنی من بایدبرم تنهاش بذارم؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤