2777
2789
عنوان

حسادت مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 32 پست

شوهرمن میگه ایقد ک خودتو میخام بچه نمیخام.وقتی پریودیم عقب میفته اصلا ذوق نمیکنه ک یه درصد شاید حامله باشم

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید تنبله و حال بچه داری رو نداره . شایدم از هزینه هاش وحشت داره .

نه اتفاقا بچه داداشاش از سرو کولش میرن بالا نامزدم بلوچیه وقتی داداشش از زاهدان میاد بچه داداشاش رو سروگردنشن😂😂 

اتفاقا چندروز پیش شوهرم یک ساک ورزشی کوچولو برای پسرم اورد از مغازه گفتم تو پسرتو بیشتر از من میخوای ببین هنوز نیومده برااون ساک اوردی برا من هیچی دیدم یک ساپورتم برا من اورده گفت بیا اول تو برام تو اولویتی😆😆😊😊

یکی رو این مدلی از نزدیک میشناسم...

آقاهه در حد جنون به یه دونه‌پسرش حسادت میکرد..

از بچگی از پسرش متنفر بود و مدام از این حرفها به زنش میزد...

بچه رو روانی کرد جوری که تا هجده سالگی چند بار خودکشی کرده بود... 

خانومه هم بالاخره طلاق گرفت...

....Ever since I lost hope, I live much more happier

نامزدم  بچه اخریه  تو خانواده خیلی جدیه خودمم همین فکرو میکردم ولی بعد دیدم نه😝 میگه بچه دار بشیم من باید برم سره کار بعد بیام خونه تنها شام بخورم تنها بخوابم تو هم با بچت بازی کنی😢 یچوری ناراحت میشه 

شوهرمنم یه کم حسوده.حالا اولویت اول من شوهرمه وگرنه معلوم نبود چیکار کنه!!!!

منم خیلی بهش توجه میکنم کله حواسم به اونه میگه من از سره کار خسته میام شب باید تو بغلم باشی نه اینکه دخترت تو بغلت باشه و من تنها باشم😢  این حساسیتی که به دختر داره خیلی کم به پسر داره😢

بهش بگو نگران نباش دقیقا برعکس میشه😊 با این تفاوت که ما خانم ها به بچمون حسادت نمیکنیم😎

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊