2777
2789
عنوان

چاقی وبارداری

124 بازدید | 10 پست

سلام من پریشب فهمیدم باردارم ۷ ساله ازدواج کردم و قصد بچه دارشدن نداشتیم تاامسال داشتم خودمو اماده میکردم برای بارداری و ازمایش  واسیدفولیک خوردن وکاهش وزن وزنم ۹۲ کیلو قدم ۱۶۵ تیروئیدمم کم کاره زد واین ماه باردارشدم امروز اونقدر گریه کردم چشمام نمیبینه ازخودم بدم میاد میگم تااخر بارداریم لابد ۲۰۰ کیلو میشم قندم میره بالا وپیش هردکتری برم وزنمو میزنه توسرم توبیمارستانم لابد مسخرم میکنن دلم برای بچه توراهم میسوزه چقدر من بیخود و بی مصرفم 😭😭😭😭

هی فلانی شاید زندگی همین باشد.

من دخترم رو با وزن ٩٣ حامله شدم

در طول بارداري ١٠ كيلو كم كردم و روز زايمانم بعد اتاق عمل حدود ٨١ بودم الانم ٧٩ هستم و دخترم يكسالشه و يكي ديگه حامله ام و اصلا وزن اضافه نكردم 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من دخترم رو با وزن ٩٣ حامله شدم در طول بارداري ١٠ كيلو كم كردم و روز زايمانم بعد اتاق عمل حدود ٨١ ب ...

وای بخدا اینقدر روحیم خرابه 😭برام میگی چجوری کم کردی من چیکار کنم بخدا خیلی گیجم وداغون

همه چي دست خودته كم بخور ورزش كن اضافه ك نميكني بماند  كم هم ميكني

بخدا من پرخور نیستم  لی تحرکم کمه چون سرکار میرم میام خونه خستم حال و زش نداشتم ولی الان حاضرم هرکاری بکنم که مشکلی برای بچه پیش نیاد ازبس هرچی خوندم درمورد اضافه وزن توبار داری ترسناک بود وحشت کردم مستاصل شدم 🙁

وای بخدا اینقدر روحیم خرابه 😭برام میگی چجوری کم کردی من چیکار کنم بخدا خیلی گیجم وداغون

راست راستشو بهت بگم كم خوردن ولي كم خوردنم ارادي نبود 

معده مو چند ماه قبلش عمل اسليو كرده بودم كوچيك كرده بودم واسه همين جا نداشتم زياد بخورم 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست
راست راستشو بهت بگم كم خوردن ولي كم خوردنم ارادي نبود  معده مو چند ماه قبلش عمل اسليو كرده بود ...

توبارداری اجازه کم خوردن میدن دکترا ؟ اخه ازحالت عادی باید بیشتر خورد من ازاین میترسم بعدم خوب کم تحرکتر ازقبلم میشم دیگه هیچی کلا روحیمو باختم بهم ریختم