2777
2789
عنوان

حس بد

86 بازدید | 7 پست

سلام

راستش من یه اتفاقی برام افتاد که خیلی ناراحتم کرده

یکی از آشناهامون جلوی کلی آدم هرچی دلش خواست بهم گفت و خیلی حس بدی بهم دست داد وآخرم جوری حرف زد که همه چی رو به نفع خودش تموم کرد ولی آخه من اصن کاری به کارش نداشتم

چیزی که خیلی باعث عذابم شده اینه که یکی از همون آدمایی که این منو جلوشون تحقیر کرد کسی بود که من دوسش دارم 😪 اما خب رابطه ای نداریم باهم

نمیدونم کسی تاحالا بزاش پیش اومده یانه

اما ادم معمولا دوس داره جلوی کسی که دوسش داره خیلی خوب به نظر بیاد ولی اینکه یه نفر جلوی اون تحقیرت کنه خیلی حسه بدیه

انقدر گریه کردم

نمیدونم چیکار کنم

باز میشه این در، صبح میشه این شب،صبرداشته باش♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه بد  به همین دلیل با بیشعور ها رفت و آمد نکنید چون فقط حس بد به آدم میدن

درست میگید

ولی الان منو جلوی اون خیلی کویچک کرد

ناراحتم😪😪😪

جدای از کسی ک دوستش داری....اگه واقعا اینطور ک میگی بیگناهی چرا نزدی تو دهن اونی ک بهت توهین کرده؟؟؟ببخشیدا ولی چرا اینقدر پخمه و ضعیف بود جلوش؟؟؟آدمش میکردی ک دیگه جرات نکنه بهت تو بگه ...

جدای از کسی ک دوستش داری....اگه واقعا اینطور ک میگی بیگناهی چرا نزدی تو دهن اونی ک بهت توهین کرده؟؟؟ ...

تاحدودی جوابشو دادم اما نه در حد خودش

همین که کم جوابشو دادم هم اذیتم میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز