2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله دفعه بعد... منم یه خانومی تو اموزشگاه قلب جنینش تشکیل نشده بود سقط کرده بود دکترا گفتن مشکل داره بچه دار نمشه اگه بشه سقطه که نذر 72 هزار صلوات برا شهدای کربلا کرده بود دکترم رفته بود سه ماه بعد حامله شده بود که یه هفته پیش اومد گفت قلبش تشکیل شده😍 منتظر غربالگردی بعدی بود تا ببینه سالم یا نه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
منم این ماه سقط داشتم.البته خودم هم بی تاثیر نبودم توسقط چون ناخواسته بود.ولی بعد سقط هزار سال برام ...

دقیقا حرف دل من

هر چی رو آدما بیشتر زوم کنی بی کیفیت تر ميشن
دقیقا حرف دل من

الان عذاب وجدان داری؟من با اینکه نمیتونستم نگه دارم و بچم 8ماهش بود ک فهمیدم باردارم.بعد خبر فوت خواهرزادم روم تاثیر گذاشته بود.ولی بعد سقط خیلی ناراحت شدم ک چن روزی افسرده شدم

الان عذاب وجدان داری؟من با اینکه نمیتونستم نگه دارم و بچم 8ماهش بود ک فهمیدم باردارم.بعد خبر فوت خوا ...

اره همش خودمو مقصر میدونم

هر چی رو آدما بیشتر زوم کنی بی کیفیت تر ميشن

علائم خاصی ام داشتی؟؟

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه