2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمش فردین همه میگن خوبه ولی من دوسش ندارم نمیتونم باهاش کنار بیام

صداش کن فری

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
یا خدا تو اول کاری هااا ب این چیز ها اهمیت نده اون موقعی ک اومد خواستگاری اسمش رو نمی دونستی 

میدونستم ولی چون همه معیارایی که میخواستم و داشت فکر میکردم بااسمش کنار میام

رفیق من به خاستگار داشت ماه همه چی تموم تیپ عالی در امد خوب خانواده خوب اسم:جعفر... هر کاری کردن باباش و مامانش گفت این منو یاد اهنگای مضخرف اون یارو میندازه😐😐😐😐

😈😈...Well Well

😮☺

خوبه که قشنگه 

انتظار اسم عهد بوق رو داشتما😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

میدونستم ولی چون همه معیارایی که میخواستم و داشت فکر میکردم بااسمش کنار میام

خوب باز هم سعی کن کنار بیای خوب با اسم جز جلوی غریبه ها صداش نکن ..عزیزم نفسم عشقم ...نگی بهش ک از اسمت‌ خوشم نمیاد ب غرورش بر میخوره

وای فکر کردم اسمش مشتی ماشالاس یادمه تاپیک زده بودی فردین که خیلیم با کلاسه اسم ایرانیم هست والا کاش اسم شوهر من فردین باشه

فردین که خیلی خوبه 😐  خداروشکر کن غلام و اصغر و کرم و اینا نیست😂😂  فری صداش کن

فرار کن الان خانمهایی که اسم شوهرشون غلام و اصغر و...

میان برات😂😂😂😂

زود پاک کن و فلنگ رو ببند😂

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1