سلام . خانوما من دوستم دستیار دندان پزشکه . به واسطه دوستم و شرایطی که داشتم سر دندون های خودمو و دخترم خیلی تخفیف داد دکتر . این سری که رفتم دکتر . دیدم دکتر مثل هر دفعه برخورد نکرد .دیشب متوجه شدم که دوستم به دکتر گفته عکس دندون هاشو بده میخوام بدم یه دکتر دیگه براش ایمپلنت بزاره در صورتی که من فقط یه بار بهش گفته بودم که شاید واسه ایمپلنت برم پیش دکتر دیگه چون این دکتری که میرم ایمپلنت انجام نمیده. یا گفته بود که کارشو خوب انجام بده وگرنه میفرستم پیش فلان دکتر . یا یه بار دکتر منو با کس دیگه اشتباه گرفته بود ازم پرسید بهزیستی کار میکنی ؟ من گفتم نه . این حرفو واسه دوستم گفتم . گفتم دکتر منو اشتباه گرفته با کسی . اینو رفته به دکتر گفته . گفته چرا گفتی بهزیستی کار میکنی . احساس میکنم واسه من خیلی بد شد . من ناراحت شدم گفتم چرا از طرف من حرف زدی . چون خداییش بی نهایت تخفیف داد سر قیمت ها . به نظر شما این سری رفتم به دکتر بگم سوتفاهم شده ؟ حرفا از طرف من نبوده؟
بيخيال بابا شما ك از اول ميخواستي براي ايمپلنت بري جاي ديگه الانم حرفي نزن يوقت دوستتونو اخراج نكنن ...
اخه دندون هام هنوز ادامه داره . روم نمیشه برم دیگه . نه دکتره اونجور نیست فقط میخوام حالیش کنم که حرف های من نبوده . دوستم منشی درمانگاهه اخراج شدنش به دکتر ربطی نداره
اره . خدا زن و بچه اش رو نگه داره سه تا دندون دخترمو درست کرد .پول یه دونه رو گرفت . ولی باز من دلم طاقت نمیاره برم بهش یه جوری میگم که واسه دوستمم بد نشه