2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیشده داداش

من‌دیشب وارد این سایت شدم چیزسم بلد نبودم .دنیال یه نفر بودم پیداش نمیکردم خواستم از چن نفر ادمای به ظاهر ادم راهنمایی بگیرم که جار زدن به ما درخواست دوستی داده میثم.متاسفم براشون

من‌دیشب وارد این سایت شدم چیزسم بلد نبودم .دنیال یه نفر بودم پیداش نمیکردم خواستم از چن نفر ادمای به ...

بیخیال

جدی نگیرین

سر هر داستانی ک نباید ابروی دیگرانو برد

گیرم شما درخواست دوستیم داده باشین

فوقش تایید نمیکنن

این کارا خیلی بچگانه اس 

توجه کنید...اگر میتونید برای شفای یه پسربچه 15 ساله صرعی هفت تا حمد  بخونید باشد که خدا به دل پاک شما عزیزان نگاه کنه و دعاتون مستجاب بشه خیلی ممنون   
بیخیال جدی نگیرین سر هر داستانی ک نباید ابروی دیگرانو برد گیرم شما درخواست دوستیم داده باشین فوق ...

من‌محلشونم نمیدم اصلا ینی راجبشون حتی فکر نمیکنم .دیشب یکی اینجا ایدی تلگراممو گذاشته بود تا پی امی برام بفرستن چنتایی اومدن پی ویم و اون پی ام و رسوندن بهم‌.میخواستم درخواست دوستی بدم همونجا میدادم.جوری گفتن که پرنسسمون کمی ناراحت شده بخاطر اون منم ناراحتم