2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قایم باشک.رنگها رو یاد بدین.شعر یاد بدین.کتاب بدین با عکساش داستان بسازه

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر ولی ازت یه دختر سالم و صالح میخوام منو به آرزوم برسون الهی آمین❤️

تاپیک آخر من رو بخونید.شاید به دردتون بخوره‌

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

کاردستی و خمیر بازی...نقاشی...

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
دقیقا الان میخواستم همین تاپیکو بزنم.

اون کارگر بخاطر کارش که بالاترین جهادش به فرموده ی مولای متقیان امیرالمومنین علی علیه السلام کار کردنه تمام گناهانش در طول کار روزانش بخشیده میشه اون کسی که اعتقاد به امضای شما داره یک شیعه ی واقعی نیست عزیزم

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

به نظرتون یکی دو روز مهد بفرستمش تو هفته خوبه اخه یه دختر سه ماهه هم دارم زیادم حوصله بازی ندارم

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   
اون کارگر بخاطر کارش که بالاترین جهادش به فرموده ی مولای متقیان امیرالمومنین علی علیه السلام کار کرد ...

بله و متاسفانه این اعتقاد غلط خیلی زباده بین مردم ..من خیلی هارو دیدم بابت شب زنده داریهاشون فخر فروشی کردن..و همچنین خیلی از اون مدل کارگر هارو دیدم ک خودشونو باختن و گفتن لیاقت شب زنده داریو نداریم و جهنمی هستیمو....

اگر بخوام بگم یه کتاب میشه ولی کاش واقعا همه اصل رو گم نکنن و فرعیات رو بزرگنمایی نکنن...

جاهلیت_مدرن#