2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل شما چیه خانومی

مشکلی ندارم بدون داروهم چندتا تخمک دارم هرماه شوهرمم عالی نیس اما خوبه ولی نمیشه...

البته 8ماهه یه لولمو ازدست دادم الان دوباره ماه سوم اقداممه😔

پسرم زندگیم ❤
وای عزیزمممم خیلی خوحال شدم مبارکت باشه ایشالا یه پسر کاکول زری سالم بدنیا بیاری .منم این ماه دیگ 6م ...

منم اینماه لتروزول و متفورمین خوردم و شنبه و یکشنه امپول اچ سی جی زدم ...ببینم چی میشه ....توکل بخدا 

وای از جون ب لب شدن نگوووووو

اخه ۶ساله خواهر اینماه اوله که اچ سی جی زدم و لتروزول خوردم ....توکل بخدا ...ولی بعضی از خانوما که اچ سی جی میزدن میگفتن تخمک درد داشتن ولی من ندارم فقط ترشح دارم ...فک کنم امپولا اثرنمیکنه برام ...تنبلی تخمدان دارم 😔😔😔😔😔

مشکلی ندارم بدون داروهم چندتا تخمک دارم هرماه شوهرمم عالی نیس اما خوبه ولی نمیشه... البته 8ماهه یه ...

خدات بزرگ این دها رو حتما بخون من دارم میخونم روزی یبار از اول این ماه ک اقدام کردم بخداوندی خدا یشب حضرت ابولفضل  ع اومد بخوابم یه دونه عبا بهم داد خودم ک میگم این ماه حضرت ابولفضل خودش بهم نی نی داده .ولی هنوز موعدم نیس ولی  شک ندارم نی نی میاد این ماه