2777
2789
والا دیدی چیطو شده بود زلیخا؟

اره سنی ازش گذشته ،پوستش مثل پوست بچه میمونه

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واسه سن بالا خوبه. بخوای تو سن پایین بری تا 50 سالگی باید هزار جور خرج کنی. چون پوست ضعیف و نازک ...

جدا؟ ممنون که بهم گفتی عزیزم ...

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من تقریبا ۱۰ روز پیش برای اولین بار رفتم face up (یه مدل لایه بردارِ) . چند روز اول صورتم میسوخت و ...

چه جالب ... چطوریه؟ از میکرودرم بهتره؟؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

دوباره استفاده نکنی بر میگرده به حالت قبل؟

گفتن برنمیگرده

چون کرم ها باعث تجزیه رنگدانه های زیر پوست میشه.

و در یه صورت امکان برگشت هست اونم زمانیه که مشکل لک و جوش از کبد باشه.

که واسه اونم باید مواد غذایی مفید کبد رو مصرف کرد 

اینجوری که تو عکس نشون میده دماغت خوبه

نه قوز داره😣😣😣

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
چه جالب ... چطوریه؟ از میکرودرم بهتره؟؟

میکرودرم چطوریه ؟؟

Face up با یه چیز سخت مث سمباده‌ای که لرزش داره ، کشیده میشه روی پوست . اون سمباده‌ی کوچیک رو هم میدن به خودت که هر بار خواستی با تودت بیاری و بدات انجام بدن . منتها ۴ _ ۵ ماه باید بگذره . چون لایه بردار رو نباید زیاد انجام داد

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
میکرودرم چطوریه ؟؟ Face up با یه چیز سخت مث سمباده‌ای که لرزش داره ، کشیده میشه روی پوست . اون سمبا ...

یا خدا.پوست من همینجوری نازک هست هر دفعه می رم اصلاح.پوستم کامل می ره زیر نخ.و خون میاد

میکرودرم چطوریه ؟؟ Face up با یه چیز سخت مث سمباده‌ای که لرزش داره ، کشیده میشه روی پوست . اون سمبا ...

میکرو درم یه لایه از پوستت برمیدارن کلا اما بچه ها میگن خوب نیست ...

شما جوش داشتی؟ من پوستم پر از جوش و جای جوش و چاله چوله است 😕😕 به نظرت درست میشه؟؟

واقعا تاثیر داره ؟ یا حدس میزنی که فقط سبک شده

ببین فیس‌آپ به نظرم بیشتر به درد اونایی میخوره که خیییلی از کرم و پنکیک و ... روی پوستشون استفاده میکنن . و بهد مدتها این کرم‌ها باعث میشه پوست نفس نکشه . با لایه بردار این پوستای مُرده از بین میره و پوست نفس میکشه 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خب لینکش بذار.ممنون عزیزم 

پیام رسان ایتا رو نصب کن.

اینم لینک کانال.

https://eitaa.com/zibatarazmaah

چیزی که من تو تصاویر دیدم اینه تو پک ضدجوش حتی منافذ باز شده ی پوستشونم بسته شده.

و پک ضد لک واقعا خوب بوده.

قصد دارم طی چن روز آینده تهیه کنم.