2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فکر کنم خوبه.چون پوست دوباره خودشو میسازه. فقط نباید توی آفتاب بری

جدا؟ خوب این که مشکلی نیست... پوستم خوب بشه بقیش اوکیه.

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

من اخیرا با یه کانال آشنا شدم.

طبق نسخه های طب سنتی 2 پک ساختن 

پک ضدلک و پک ضدجوش.

که هرکدوم 2 کرم و یه صابون دارن

کسایی که استفاده کردن خییییییلی پوستشون خوب شده. خییییییلی.

منم میخوام قبل عید تهیه ش کنم. 

خواستید لینک کانالو بذارم برید تصاویر قبل و بعد استفاده از پک رو ببینید. 

و خوبیش اینه  لایه بردار نیستن که پوست نابود شه!

عکس 30 سال پیششم اینطور نبود. معلومه یه پاشون تو مراکز ترمیم پوست و موئه.

دقیقا.پس ترمیم پوست خیلی مهمه.البته یه جای خوب.پوستش خیلی منو تحت تاثیر قرار داد.من جای بچش هستم اما پوستم وقتی ارایش میکنم چروک ها رو نشون میده و منفذهارو .انگار جن شدم.بدون کرم پودر پوستم خیلی بهتره.البته همیشه خدا جوش ریز میزنه

هزینه اش هم میدونی چقدر؟

نه والا نمیدونم. فکر میکنم چند وقت پیش (تقریبا دوسه سال پیش) یه میلیون بود الانو نمیدونم ....

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

یه لایه از پوستت برمیدارن و پوستت روشن تر میشه و صاف میشه نمیدونم خوبه یا نه اگر خوب باشه حتما میرم ...

واسه سن بالا خوبه.

بخوای تو سن پایین بری تا 50 سالگی باید هزار جور خرج کنی. چون پوست ضعیف و نازک میشه

یه لایه از پوستت برمیدارن و پوستت روشن تر میشه و صاف میشه نمیدونم خوبه یا نه اگر خوب باشه حتما میرم ...

من تقریبا ۱۰ روز پیش برای اولین بار رفتم face up (یه مدل لایه بردارِ) .

چند روز اول صورتم میسوخت و کلی زبر و خشن شده بود . 

منتها در روز صورتمو با گلاب پاک میکردم و روغن نارگیل میزدم که از حالت خشکی و زبری درآد 

و اینکه من کلا هیچ موقع آرایش نداشتم و ندارم . منتها انگاری بعد فیس‌آپ صورتم خیییلی سبک شدا

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
درسته اما پوست کتایون ریاحی چرا اینقدر صافه

خب درکل پوستش خوبه

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙