2821
2789
عنوان

نماز صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 28 پست

برا منم دعاکنید...دخترم چهارسالشه دوشبه اینقد تب داره که حتی با شیاف بزرگسالان پایین نمیاد.خودم درگیر نوزاد چهارروزمم.دکتر گفته بچه اصلا طرف شما و نوزاد نیاد که اگه نوزاد بگیرا باید بستری شه...بمیرم برا بچم غرییانه داره مریضیشو میگذرونه😭😭😭

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
برا منم دعاکنید...دخترم چهارسالشه دوشبه اینقد تب داره که حتی با شیاف بزرگسالان پایین نمیاد.خودم درگی ...

عزیزم این که چیزنگران کننده ای نیست خواهرزاوه های منم تند تند تب میکنن تبشونم پایین نمیاد تنهاراه فوری پایین اومدنش اینه

پیاز رنده کنید دو دقیقه روی پا راست از ساق به پایین ماساژ بدین تمام قسمت‌هارو،  دو دقیقه کف پا، بعد همین کارو برای پای چپ انجام بدین

شک نکنین خیلی زود تب قطع میشه ان شاءالله قطع شد به منم خبربدبن😊

آبادی میخانه ز ویرانی ماست، جمعیت کفر از پریشانی ماست، اسلام به ذات خود نداردعیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ان شاالله خداوندحاجت همه وبرآورده کنه مخصاصا استاترعزیزبحق محمدوآل محمد

اللهم صل علی محمدوآل محمدعجل الفرجهم

آبادی میخانه ز ویرانی ماست، جمعیت کفر از پریشانی ماست، اسلام به ذات خود نداردعیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست
برا منم دعاکنید...دخترم چهارسالشه دوشبه اینقد تب داره که حتی با شیاف بزرگسالان پایین نمیاد.خودم درگی ...

ان شاالله كه همين امروز حالش خوب ميشه🌹🙏🏽

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
ان شاالله خداوندحاجت همه وبرآورده کنه مخصاصا استاترعزیزبحق محمدوآل محمد اللهم صل علی محمدوآل محمدعج ...

ممنونم عزيزم ان شاالله سالم باشيد🌹🙏🏽

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
ایشالا از خدا هر چی میخای بهت بده عزیزم  مامانیای حال و اینده دعا کنین درد منم شروع بشه امروز ...

ممنونم عزيزم ان شاالله زودتر دردتون شروع بشه🌹🙏🏽

ایشالا همتون حاجت روا بشین    

ممنونم🌹🙏🏽

آبجیا از نماز صبح که گذشته‌. ولی یه موضوعی مدت هاست داغونم کرده قربون دلاتون برم مهربونا دعا کنین دعا کنین دعا کنین که افکارم الکی باشه😞💔💔💔

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢
آبجیا از نماز صبح که گذشته‌. ولی یه موضوعی مدت هاست داغونم کرده قربون دلاتون برم مهربونا دعا کنین دع ...

عزيزم اميدوارم هر مشكلي داري حل بشه🙏🏽🌹

عزیزم این که چیزنگران کننده ای نیست خواهرزاوه های منم تند تند تب میکنن تبشونم پایین نمیاد تنهاراه فو ...

چشم ممنون از راهنماییتون...حتما امتحان میکنم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
چشم ممنون از راهنماییتون...حتما امتحان میکنم

چشمتون منور به جمال حضرت مهدی

طلب خیران شاءالله