2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 52 پست
کجای جملم بد نشون داد؟بعدم واقعیته دیگه جکار کنیم برا شوهرش باید مراقب باشه تکراری نشه برای مادرشوار ...

ینی قراره با رفتو آمد زیاد تکراری بشه؟ اصلا اینطور نیست اشتباه میکنی برعکس باشون صمیمی باشی و محبت کنی متقابلا همونارو دریافت میکنی 

همه دنیام دخترم❤️
ینی قراره با رفتو آمد زیاد تکراری بشه؟ اصلا اینطور نیست اشتباه میکنی برعکس باشون صمیمی باشی و محبت ک ...

شرایط متفاوته و دوران عقد با ازدواج فرق داره بعد اردواج میری صمیمی میشی بعدم میشه کنترل شده رفت امد کرد و صمیمی بود منافاتی نداره باهم

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فک کنم هیشکی مث من تو دوران عقد سر این موضوع اذیت نشده باشه. 

من هم بابام اجازه نمیداد که شب برم بمونم هم خودم دوس نداشتم و راحت نبودم چون شوهرم ۱۱تا بچه ان همه بغیر شوهر من و خواهرشوهرم ک اومم توعقد بود ازدواج کرده بودن ولی شوهرم اتاق تک نداشت با پدرش تو ی اتاق بودن بعدم همه بچه هاشون کلید خونه مادرپدرشونو داشتن یدفعه میدی یکی اومد تو 

خلاصه درد سرتون ندم مادرشوهرم پدر صاحب بچه منو دراورد انقد  اشک منو دراورد که الهی خدا اشکشو در بیاره فرض کنید یه هفته بعد عقد میگه که اگه نمونی بعد عروسی دیگه شوهرت نمیزاره بری خونه بابات. خانوادتو ببینی 

در ضمن یه نکته دیگه اینکه من هیچ جا غیر از اتاق خودم خوابم نمیبره. تو دوران ۱ساله عقدم شاید ۳_۴روز موندم خونشون که اونم ۲_۳بار همسر مریض بود که مجبور شدم وگرنه من لجبازتر از این حرفام که کسی بتونه مجبور ب کاریم بکنه، عین جغد تا صب پلک نزدم

این موضوع خیلی بستگی به همسر و خانواده ی همسر داره...

من خودم تازه عقد کردم خودم خیلی دودل بودم یک شب میخاستم بمونم به مامانم گفتم گفت نه بیا خونه...

بعدش که بیشتر فکر کردم دیدم نمونم بهتره...

خانواده ی همسرم خوبن و ازین بابت راضی ام...

ولی من ترجیح میدم رابطه ی احترام و حفظ حریم محکم تر از رابطه ی صمیمیت بین من و خانواده ی همسرم باشه...

به همین خاطر ترجیح میدم که هفته ای دوبار اینا برم اونم شب نمونم که اون حریم حفظ بشه و حضورت احساس بشه... چون به نظرمن هم زیادی رفتن حس خوبی نیست...

آخه علتش چیه پشیمونن

اصولا رفتارها و برخورد ها و حرف هايي ميشنوي كه فقط و فقط اگه دوران عقد بري زياد خونه شوهرت ! خواهي شنيد...

ببين تو كه قطعا خانواده شوهرت رو نميشناسي!

يني هيچ ادمي تا سه چهار سال عروس يا داماد ي خانواده نباشه ، نميشناسه...

پس جانب احتياط ميگه نموني!

تا خيلي مسايل و ناراحتي ها پيش نياد

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻