2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 52 پست
متلک چیه ، مثه اینکه دیگه محرمین من نمیدونم چرا حرف در بیارن آخه ، واسه خانوم شوهر دار ک پیشه شوهرشه

مادر شوهر است دیگر 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رو بهم باز میشه اون خوابیدن کنار هم حریم خصوصیته که دیگه عیان میشه از نطرشون چون شبا پیش پسرشونی پس هرچیزیو تحمل میکنی و خیلیییی موارد دیگه که تا پیش نیاد برات درکشون سخته

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

نامزززدا برید خیلی خوشمیگزره من بهترین خاطرات نامزدیمون خونشون بود شبا تا صب حرف میزدیم یه دفه فازه جن میدادیم مثه چی میترسیدیم بقل میکردیم همو😂😂یادش بخیرساعت سه شب نیمرو پخت خوردیم

رو بهم باز میشه اون خوابیدن کنار هم حریم خصوصیته که دیگه عیان میشه از نطرشون چون شبا پیش پسرشونی پس ...

اخه رفت و امد کم باشه هم ی فکر دیگ میکنن مثلا فک میکنن ازشون خوشت نمیاد ک نمیری 

هرکاری ک دوسداری بکن اصن ب حرف اینو اون اهمیت نده من ک هرکی یچی میگه اصلا جوابشو نمیدم اونا حرص میخورن منم راحت زندگیمو میکنم خودتون قاطی حرف و بحث خونواده شوهر نکن 

همه دنیام دخترم❤️

رفت و امد کن ولی عصر برو دوسه ساعت یا در حد شام برو نه اینکه بری از صبح بمونیو شبم بخوابی...گهگداری بمون ولی نزار تکراری بشی برای مادرشوهر

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

من چند ھفتہ یہ بار میرم معمولا شب میمونم بعضی وقتا برمیگردم ھمسرم تقریبا ھفتہ ایی دو شب خونہ ی ماست من نمونم ناراحت میشہ مشکلی نداشتم تا الان

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
هرکاری ک دوسداری بکن اصن ب حرف اینو اون اهمیت نده من ک هرکی یچی میگه اصلا جوابشو نمیدم اونا حرص میخو ...

اصلا حانواده شوهرم از ترس شوهرم ب من چیزی نمیگن ولی اینقد از مشکلات دوران نامزدی تو نی نی سایت خوندم دو دل شدم ک برم یا نرم  

رفت و امد کن ولی عصر برو دوسه ساعت یا در حد شام برو نه اینکه بری از صبح بمونیو شبم بخوابی...گهگداری ...

چرا اینقد مادرشوهرو بد نشون میدین ، بعدم باید بفکر این باشع ک واسه شوهرش تکراری نشه مادر شوهر کچ قرار نیس باش زندگی کنه

همه دنیام دخترم❤️
اصلا حانواده شوهرم از ترس شوهرم ب من چیزی نمیگن ولی اینقد از مشکلات دوران نامزدی تو نی نی سایت خوندم ...

اگه ب حرف بقیه اهمیت بدی مطمئن باش عادت میکنن همیشه حرف میزنن ، کسی چیزی نمیگه ب این چیزای بی معنی فک نکن

همه دنیام دخترم❤️
رفت و امد کن ولی عصر برو دوسه ساعت یا در حد شام برو نه اینکه بری از صبح بمونیو شبم بخوابی...گهگداری ...

ما  از هم فاصله داریم ۵ ساعت باید برم بمونم خونه مادربزرگم اونموقع هم اونا ناراحت میشن میگن مگه خونه ما بهت بد میگذره یا غریبه ایم ک میری  

چرا اینقد مادرشوهرو بد نشون میدین ، بعدم باید بفکر این باشع ک واسه شوهرش تکراری نشه مادر شوهر کچ قرا ...

کجای جملم بد نشون داد؟بعدم واقعیته دیگه جکار کنیم برا شوهرش باید مراقب باشه تکراری نشه برای مادرشوار و خانوادشم نشه زیاد که بری تکراری میشی حرمتت میره...چجوری تفاوت اینارو متوجه نمیشید نمیدونم