2777
2789
عنوان

دارم میمیرم

128 بازدید | 10 پست

شوهرم الکی الکی هی گیر میده ک دعوا کنه امشبم الکی باهام دعوا کرد کلی حرف زد هی بم میگفت پدرسگ حرفای بد بد بهم زد چیکارکنم دارم میمیرم اصلن حالم خوب نیست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم میدونم سخته اما تو الان داری مادر میشیـ

مسول نی نی هم هستی

با یه مشاور حتما صحبت کن گلم بهت راه حل بده

معلم زبان انگلیسی 📚🎀: ایدی 👈👈👈                                English_teacher99@
بااین چیزا خالی نمیشه بخدا خستم همش دارم گریه میکنم کاشکی بمیرم راحت شم 

توی بارداری خود زن حامله بی اعصاب میشه حالا بی اعصابی مرد هم بیاد روش که دیگه بدتر.خودتو بزن به ویار بوی شوهر بهونه کن چند روز یه بار بفرستش خونه مامانش بره سر اونا خالی کنه خودشو برگرده خودتم برو خونه مامانت تا حالت عوض بشه.

باید ببینی دلیل این کارش چیه 

4 تا بزرگتر بیان حرف بزنن یا برسد مشاوره 

اگه میخواد درست نشه قبل بچه دار شدن تصمیم جدی بگیر نه بزارید بعد بچه دار شدن 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
بااین چیزا خالی نمیشه بخدا خستم همش دارم گریه میکنم کاشکی بمیرم راحت شم 

خدا نکنه حست رو درک میکنم چند شب پیشم شوهرم‌تا تونست به من فحش داد ۳ ۴ تا فحش رو هی هوار میزد و الان من باهاش صحبت نمیکنم و هر ازگاهی بهش یادآوری میکنم که من کیم یعنی همون فحشی که داد رو هی میگم که من اینم نیا پیشم 

و البته من یکی از وسایلاش رو قایم کردم که ذهنش خیلی درگیر شده که کجاست