2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام میشه برای درست شدن زندگیم دعا کنین😢😢😢

چله زیارت عاشورا بهتر میتونه زندگیتو درست کنه.با اعتقاد بخون

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)

به این فکر کنید که این مشکلتون چند سال دیگه اصلا وجود نداره و اون موقع فقط یه خاطره ست و حتی ممکنه بخاطر اونکه اون همه مدت نگران بودین به خودتون بخندین

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
سلام میشه برای درست شدن زندگیم دعا کنین😢😢😢

سلام عزیزم انشاءالله بحق باب الحوائج سه ساله مشکل شما و بقیه گرفتارها حل بشه

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

فقط صبر تو اوج گرفتاری و بن بست و امید به اینکه کمک خدا می رسه . صبر و امید و توکل به خدا . همین واسه من که معجزه کرد و قوی شدم . البته باید تو مشکلات حواست باشه ببینی کدوم در بازه واست تو همون راه تلاش خودتو کنی دست اخر اگه واقعا از دستت کار بر نیاد خدا خودش درست میکنه

منم می خوام از چهارشنبه اگه خدا بخواد شروع کنم

با اعتقاد از فردا شروع کن.کار امروزو به فردا ننداز

تحمل... واقعا چیه این ادمیزاد....ادم تا تو شرایط قرار نگیره باورش نمیشه که بله! حتی ب اون شرایطم می ...

تحمل و تلاش.انجام ندادن کار عجولانه و احساسی.کاری که من و خانوادم الان داریم انجام میدیم.صبر و تلاش و امید.

اخه پریودم و اینکه میگن از چهارشنبه بهتره چون به روش حق شناس می خوام بگیرم

اگه 40روز بخوایی بگیری تو عادت ماهیانت میفته.از نظر من کسی که تو عادت ماهیانه دعاشو ادامه بده قبول تره.

هرجورصلاح میدونی.

کلا سخت نمیگیرم تو اعمال که فلان مرتبه سلام بدم یا فلان روشو انجام بدم چون خسته میشم ادامه نمیدم