2777
2789

من خودم بهترین کاری که کردم این بوده که تازه رانندگی یادگرفته بودم واردنبودم یه شب بابام حالش بد میشه باماشین میرسونمش بیمارستان تازه نمیتونستم پارک کنم یه اقایی رو خواهش کددم اومد ماشینمونو پارک کرد اونشب بابام تا صبح تک بیمارستان بود منم تنها بودم مامانم ساعت ۲ شب خودشو رسون بیمارستان صبم که بابام مرخص شد باهم با ماشین روندم اومدیم خونه خیلی احساس خوبی داشتم

بهترین کاری ک کردم 

حد و مرز همه  چی  رو رعایت کردم :)

-واسه کل امضاهام استدلال دارم:)  All of us , will residences to HELL:) There isn’t any PARADISE +نیست در دیده ما منزلتی ،دنیارا :) ما نبینیم کسی را که نبیند،مارا :) #گریویتی:) -وقتی سطح شعورت بالاست، با سطح پایین تر از خودت ست نکن:) +حسی 🥀که به عشق 🚨دارم ، توی رانندگی 🚘ارضام مکنع 🏎:)  -من بازیامو بچگیام کردم ،میای سمت من جدی باش!  +تو صادق باش💛-شاید☘️ یه نویسنده📗:)+آماده 🐋باش هرچیزی رو که داری 🦈درعرض ۳ 🐟ثانیه ،تخلیه کنی:) -نیمه🎆نقاش🔮+ملیس جان، همش ۱ ثانیه نیست که داری زندگی میکنی:) -نه از رومم :) نه از زنگم :) همان #بیرنگ بیرنگم :)) hayat Geçer ve Gecenin sonu biter Beyaz güne «دنیا داره می رونه :) رو صندلی عقبیم :) » (تو فقط سارق نباش:) قول میدم وسط بهشت ساکن شی) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خونمون اگر همسرم کار اشتباهی انجام بده من به گردن میگیرم که از دست من ناراحت بشن نه اون 😊

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

فکرنمیکنم کار درستی باشه اخه چرا

چون پدر و مادرم از من که به دل نمیگیرن ولی ممکنه از شوهرم دلخور بشن دلم نمیخواد این اتفاق بیفته 😊😊💕💕

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

چه فداکار

واااای منو میگی الان غش میکنم از ذوق 😍

مرسی عزیزدلم لطف داری شما 😘❤