2777
2789
عنوان

ایران 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 42 پست
آره والا...خدا رحم کنه اوضاع ما که خیلی خرابه پارسال میخواستیم خونه بخریم امسال مای بی بی ام دیگه نم ...

الهی که وضعتون زود خوب بشه گلم ،ایشاا... زود بخرید 😍

❤❤ پرسپولیس❤❤ سروره استقلاله 666...😂😂

درسته کسی برای خیابوناش نمیره امریکا ولی اونی که میره امریکا فقیر یا زباله جمع کن کنار خیابون نیست ادم های تحصیل کرده وپولدارهستن که اینجا هم براحتی و تو اسایش زندگی میکنن اگه همینجا بمونن نرن و پولشون را سرمایه گذاری کنن خیلی ممکنه وضع مردممون عوض شه نه که پول جمع کنن و برن اونور تو بانکهای خارجی بزارن یا اونجا سرمایه گذاری کنن معلومه وضع کشورمون اینجور میشه

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارنده دومین ذخایر گازی جهان دانش اموزاش با بخاری نفتی اتیش گرفتن.مرگ بر امریکا

تقصیر آمریکاست ؟؟؟موضوع طرفداری نیستا موضوع اینه که آمریکا باعث این اتفاق بوده؟؟متأسفانه یاد گرفتن که بی کفایتی خودشونو بندازن گردن آمریکا

اره منم قبول دارم خوب نیست.ولی همه چی داشت خرج تجمل گرایی هامون میشد الان ک برای اونا کم اوردیم نارا ...

وااای به خدا میشناسم کسایی که ماهی ۱.۲۰۰ حقوقشون بود قبلأ هم کم میاوردن الانم کم میارن عزیز دلم خودت میدونی خیلی از مردای کشور کارگرن حقوق زیادی ندارن ،میدونی خط،فقر تهران شده ماهی ۶ میلیون؟؟؟!!! 

وااای به خدا میشناسم کسایی که ماهی ۱.۲۰۰ حقوقشون بود قبلأ هم کم میاوردن الانم کم میارن عزیز دلم خودت ...

حقوق شش ملیون برای امثال ما رویاست

تقصیر آمریکاست ؟؟؟موضوع طرفداری نیستا موضوع اینه که آمریکا باعث این اتفاق بوده؟؟متأسفانه یاد گرفتن ک ...

به شوخی میگه