2777
2789
عنوان

همش میگم خدایا...

258 بازدید | 13 پست

همش میگم خدایا مگه من چیکار کردم که باید انقدر ناراحت بشم من که تاحالا کسی رو ناراحت نکردم تاحالا دل کسی رو نشکستم که اینجور دلم میشکنه تاحالا کسی رو نرنجوندم که اینجوری میرنجونم تاحالا اشک کسی رو در نیاوردم که اینجوری اشکمو در میاره تاحالا به کسی توهین نکردم که بهم توهین میکنه تاحالا به کسی بی مهری نکردم که اینجوری بهم بی مهری میکنه😭 

من هرکاری کردم به خودم بد کردم نه به یکی دیگه.. 

خدایا از من بگذر ☹️😭

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

شاید اولویت زندگیت خودت نیستی و دیگرونن یجا خوندم اگه اولویت خودت نباشی دنیا کاری میکنه باهات که به این عقیده برسی 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر خوب 

عزت نفس  داشته باشید و خودتونو قوی کنید !

مشکلات و ناملایمات تو‌ زندگی همه هست  ولی مهم محکم بودن آدمهاست !!!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شاید اولویت زندگیت خودت نیستی و دیگرونن یجا خوندم اگه اولویت خودت نباشی دنیا کاری میکنه باهات که به ...

عقیده نیست چیزاییه که واسم داره اتفاق میفته

دختر خوب  عزت نفس  داشته باشید و خودتونو قوی کنید ! مشکلات و ناملایمات تو‌ زندگی همه هست ...

اینهمه توهین؟ اینهمه بی مهری تو زندگی کی هست؟!!! 

در طول تاریخ به آدمای زیادی ظلم شده خیلیا از گرسنگی و جنگ تلف شدن تقریبا هیچکس از زندگیش راضی نیس منم خیلی این حرفا رو به خودم میگفتم که چرا انقدر باید در حقم ظلم بشه اما الان فهمیدم طرز فکرم اشتباه بوده این دنیا محل گذاره و یه روزی همه چیز خیلی دقیق محاسبه خاهد شد و آدمای خوب درستکار نتیجه ی خوبیشونو میبینن. 

اینهمه توهین؟ اینهمه بی مهری تو زندگی کی هست؟!!! 

عزیزم 

شاید باید تجدید نظر کنید روی رفتارهاتون !

احترام آدم  دست خودشه  نه دست دیگران 

طوری معاشرت کنید ک دیگران ب خودشون اجازه کوچکترین بی احترامی رو ندن !! 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عقیده نیست چیزاییه که واسم داره اتفاق میفته

عزیزم حرفمو کامل بخون من تو حرفات دیدم نوشتی من هر کاری کردم به خودم بد کردم به بقیه نکردم این حرف یعنی اولویتت خودت نیست و دیگرانه جهان از سمت همونا بهت ضربه ای میزنه که بفهمی اول باید خودت باشی بعد بقیه اینا رو تو کتابهای قانون جذب خوندم دقیقا برا منم اتفاق افتاد 

میشه لطفا برا حاجتم دعا کنید یه صلوات بفرستین هر کسی خوند برام دعا کنه سپاسگذارم .❤
عزیزم  شاید باید تجدید نظر کنید روی رفتارهاتون ! احترام آدم  دست خودشه  نه دست دیگر ...

به نظر شما با مردی که بی دلیل به آدم توهین میکنه باید چطوری رفتار کرد ؟!! 

در طول تاریخ به آدمای زیادی ظلم شده خیلیا از گرسنگی و جنگ تلف شدن تقریبا هیچکس از زندگیش راضی نیس من ...

منم وقتایی که حالم خوبه حرفای شما رو میگم به خودم ولی الان خیلی ناراحتم

به نظر شما با مردی که بی دلیل به آدم توهین میکنه باید چطوری رفتار کرد ؟!! 

راستش  نمیشه هیچ حرفی و هیچ قضاوتی کرد

چون عملا چیزی از زندگی و روابط شما نمی دونیم 

ولی بهتر نیست  هر دو کمک کنید ک  رابطه تون ریشه ای درست شه ؟؟

می تونید برید یه مشاور با تجربه و کاربلد تا کمک تون کنه

راستش  نمیشه هیچ حرفی و هیچ قضاوتی کرد چون عملا چیزی از زندگی و روابط شما نمی دونیم  ولی ...

کاش به همین راحتی بود 

مرسی که راهنمایی کردی شوهرم نمیخواد روابطمون درست باشه هیچوقت هیچ تلاشی نکرده... 

کاش به همین راحتی بود  مرسی که راهنمایی کردی شوهرم نمیخواد روابطمون درست باشه هیچوقت هیچ تلاشی ...

راحت نیست اتفاقا 

منم قبول دارم سخته شرایط ...

ولی  حتی اگر شده خودتون برید مشاور  برید ... حداقل چهار تا راهکار منطقی بهتون ارائه میدن !

(ولی مشاور کارکشته و ماهر برید  نه هر کسی ...)