2777
2789
عنوان

بچه ها من چم شده

406 بازدید | 33 پست

ما هر روز با سرویس میریم روستا، مدیر دبیرستان که هم تایممون هستن هم هست با یع راننده میریم که شوهرم  اول سال تا فامیلش رو گفتم گفت این زن بازه ها و زیاد خوب نیست  گفتم ای وای گفت مردم میگن البته، گفتم اره من با همکارم صحبت میکردم اونم داخل بحث میشد خلاصه به همکارم گفتم گفت نه بابا ما باهاش رفت وامد داریم واینا ورد شد این قضیه همچنان یکشنبه ها باهاش میریم روستا هفته پیش مدیر خودمون  گفت خانم... با این راننده نرید یجوریه وفلان ومن به اون مدیر دبیرستان هم كفتم گفتم به خودت هم بگم اینم بگم مدیرمون یکم دوبهم زنه واون مدیر دبیرستان هم یه زن پنجاه ساله مطلقه هست کمی هم ساده طور هست خلاصه امروز اومد گفت من نمیرم جلو یکیتون بره جلو، (همیشه سعی میکنه جلو بشینه ولی چون خودش خونشون اخر نفر آخر میافته عقب هم سه نفر بودیم گاهی اوقات با راننده های دیگه که بودیم جلو هم می نشست) اما امروز در کنار من رو باز کرده بود یه دوبار گفت نمیرم وگفت تو برو جلو منم اولش گفتم کی بره جلو خودت برو بعد دیدم نمیره گفتم خب میخای من میرم جلو، منه خنگ رفتم جلو نشستم دیدم پوشه ها وبرگه ها چندین تا کتاب رو داده دست راننده که یعنی بزاره جلو دیدم راننده گفت ببخشید منم پامو جمع تر کردم اولی رو گذاشت دوباره برگه های  اون پیرزنهم که تو یه پوشه بود رو میخاست بزاره کنارش باز گفت ببخشید گذاشتش کنار پام فکر کنم حین گذاشتن، برگه های پوشه، خورد به پام هم حالا دوساعته از مدرسه اومدم همش خودخوری میکنم کع مگه تو نوکرش بودی رفتی جلو نکنه مرده  از قصد خاسته اون برگه ها رو بزاره زیر پای من کع بخوره به پام واین چیزا، پیرزنه چرا نرفت جلو بشینه اصلا، ناراحتم دلداریم بدید 😞

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

کلا هر وقت کار خیر کردم اکثرا کاری میکنن پشیمون شم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمی‌فهمم چی نوشتی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

پیرزنه باس میرفت جلو ن شما دفه بعد اصن همچی کاری نکو ک مرد فکرایی درموردت بگنه و ب خودش اجازه بده کاری کنه و حرفی بزنه بهت 

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
پیزنه کیه ؟

همون مدیردبیرستان  دیگه 

پیرزنه باس میرفت جلو ن شما دفه بعد اصن همچی کاری نکو ک مرد فکرایی درموردت بگنه و ب خودش اجازه بده کا ...

به همکارم  که باهامون امروز نیومده بود گفتم گفت مگه دختر چهارده ساله است میگه نمیرم جلو  

خوب حالا اتفاقیه که افتاده خودخوری نکن به جایی نمیرسی.

همیشه یه اتفاقی میفته به جای خودخوری با خودت بگو:

این واسم یه تجربه شد تا دفعه بعد بیشتر حواسم رو جمع کنم یا زود تصمیم نگیرم 

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
به همکارم  که باهامون امروز نیومده بود گفتم گفت مگه دختر چهارده ساله است میگه نمیرم جلو  

والا.... حالا ب شوهرت گفتی؟؟شوهر داری دیگه

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
حالا الان چه مشکلی پیش اومده؟!من نفهمیدم!

هیچی من نمیدونستم که جلو بشینم این میخاد برگه های پیرزنه رو بزاره زیر پای من، تازه جلو هم بودم اولش بحث رستوران تازه تاسیس شوهرم شد هی ميكفت حتما امروز میرم غذا میگیرم ازش میخام سر بحث رو باز کنه منم چند کلمه جوابش دادم بعدش با گوشیم ور رفتم ساکت شدم تا مقصد 

والا.... حالا ب شوهرت گفتی؟؟شوهر داری دیگه

اره به شوهرم بگم میگه عیب نداره احتمالا