2777
2789
عنوان

ناباروری

177 بازدید | 21 پست

سلام به همگی من خودم تنبلی تخمدان دارم 6 ماهه دارو مصرف میکنم متفورمین گلای وانس میخورم از این ماه دوفاستون خوردم و قراره لتروزول شروع کنم شوهرمم 5ماه پیش واریکوسل عمل کرده شرایطش بعد از عمل نسبت به قبلش افت کرده یعنی تعداد و حرکت اسپرمش مشکل داره کسی هست با این شرایط باردار شده باشه چه داروهایی استفاده کردین؟

وای شوهر منم بعد عمل واریکوسل اسپرمش ضعیف تر شده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم این مشکل وداشت اول ضعیف شد بعد دوباره قوی شد وبعد باردار 

توکل برخدا 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
روز سوم دوره سرکار خانم آزمایش  پرولاکتین fht انتو متری بدید آندو متری رابطه مستقیم با تخمک ...

ممنون از راهنماییتون من ازمایشای هورمونی کامل دادم پرولاکتینم خیلی کم بالا بود البته همون 6ماه پیش از دادم الان که دارو مصرف میکنم ماه دیگه باید دوباره ازمایش بدم