بچه ها من دارم مهريه مو ميزارم اجرا ميخوام طلاق بگيرم خيلي از بعدش ميترسم دوس دارم يكي دلگرمي بده بهم من 8 سال با همه چيش ساختم، دست بزن! خيانت! گيراش، بداخلاقياش، بد دليش، بي احترامياش ، فحش دادن بيهوده ش به خودم و خانواده م ، ولي ديگه نميكشم اين همه سال دهنم سرويس شده، هيچيم از خوشكلي كم ندارم تازه 25 سالمه به خدا گفتمي خدايا من تا كجا بايد صب كنم كه ايا درست بشه يا نشه ديگه 35 سالشه، كه يهو انگار خدا هولم داد اصلا جرات فكر كردن به مهريه و طلاقو نداشتم،انگار خدا قدرتشو داد
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤