2777
2789
عنوان

داستان چیه؟؟؟

168 بازدید | 16 پست

به خدا حسودی نمیکنم الهی خوشبخت شن همه و به هرچی دوست دارن برسن به خدا تاپیکای حاجت روایی میبینم خوشحال میشم ببینم کسی کمک میخواد براش دعا میکنم.اما از یه طرفم دلم میشکنه من آدم خوبی نیستم اما آدم خیلی بدیم نیستم هر دعاییم کردم به تک تک اماما توسل کردم گریه کردم توبه کردم التماس خدا رو کردم هر دعایی بگید خوندم.چرا یه سریا زود به حاجتاشون میرسن اما یه سریا نه اول اول که اومدم تو نی نی سایت عضو شدم چون یهو یه تاپیک دیدم که یکی از کاربرا گفته بود با دعای بچه های نی نی سایت حاجتشو گرفته منم سریع عضو شدم گفتم پس حتما منم به دعام میرسم 😊نمیدونم چی بگم دلم یهویی خیلی زیاد گرفت گفتم درد و دل کنم باهاتون.ببخشید اگر ناراحتتون کردم انشا... همتون قبل از تموم شدن صبرتون قبل اینکه دلتون بگیره به حاجتتون برسید الهی آمین

میشه هر کس امضامو دید برای حاجت رواییم صلوات بفرسته؟

منم مث تو الان چهار پنج ساله دارم دعا میکنم اما😢

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟

صبور باش. خدا بهت نه نمیگه. یا زمانی متوجه میشی خواسته ت کاملا غلط بوده، یا بهترشو بهت میده

صبور باش و بدون خدا بهترین رو داره برات آماده میکنه که شاکرتر بشی

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی معجزه ها دیدم از دعاهای بچه های نی نی سایت ....

لابد صلاحت نیست گلم دیر و زود داره سوخت و سوز نداره منم بعضی حاجتامو دیر گرفتم ولی گرفتم 😊

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

برا امضات صلوات فرسادم ایشالله حاجت رواشی 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
صبور باش. خدا بهت نه نمیگه. یا زمانی متوجه میشی خواسته ت کاملا غلط بوده، یا بهترشو بهت میده صبور با ...

به خدا ۱۰۰۰ بار از خدا خواستم گفتم اگر قرار نیس حاجتم بگیرم اصن اجازه نده بهش فک کنم یا حتی برای برآورده شدنش دعا کنیم اما هر روز بیشتر و بیشتر دعا میکنم براش دیگه داشتم از ناراحتی میترکیدم که تاپیکو زدم 

منم خیلی معجزه ها دیدم از دعاهای بچه های نی نی سایت .... لابد صلاحت نیست گلم دیر و زود داره سوخت و ...

خدا رو شکر عزیزم منم خیلی شنیدم که دعاهاشون خیلی زود میگیره 😊

به خدا ۱۰۰۰ بار از خدا خواستم گفتم اگر قرار نیس حاجتم بگیرم اصن اجازه نده بهش فک کنم یا حتی برای برآ ...

برای منم پیش اومده. من گذشتم ازش.

یاد یه داستانی افتادم.

وقتی حضرت ابراهیم به فرمان خدا حاضر شد پسرش رو قربانی کنه، خدا به پاداش این اطاعت و بندگی، اسماعیل رو به پدرش بخشید.

منم مثل تو تو اوج خواستن بودم. اسماعیل درونم رو قربانی کردم و گفتم خدایا نمیخوام. 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
انشاالله به هرچی میخوای خیلی زودزودبهش برسی... واسه حاجت منم دعاکنید لطفا خیلی مهمه

الهی آمین ممنونم عزیزم 😍😍انشا... توم خیلی زود زود به حاجتت برسی 😍

الهی بمیرم برات انشا... برسی به حاجتت خیلی زود 

خدا نکنه.تو هم همینطور

سر همین که همیشه بخاطر بنده های خدا از خودم گذشتم و گفتم خدا یه جا حساب میکنه اما به هیشکدوم از آرزوهام نرسید،سر همین که واسه یه چیز کوچیک که به هرکی بگم خنده ش میگیره هی دعا میکنم و بهش نمیرسم، خیلی وقته قید همه چیو زدم😔 نه دعایی نه نمازی نه خدایی😔

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟