2821
2789

منم درگیر همینم موندم ماما بگیرم یا نه هزینش هم بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هست

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم اگه طبیعی برم احتمالا مامای همراه بگیرم

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

بنظر من هیچی از درد زایمان کم نمیکنه  هزینه الکی نکنید! اینقدر زود میگذره و نی نی میاد اصلا نترسید' تنها پیشنهادم نفس عمیق کشیدنه 

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹
بنظر من هیچی از درد زایمان کم نمیکنه  هزینه الکی نکنید! اینقدر زود میگذره و نی نی میاد اصلا نتر ...

اون که آره، آخه میگم کسی باشه از بچمم عکس بگیره و با خانوادم که بیرونن در ارتباط باشه و اینکه کلا یه دلگرمیه... بیمارستان اینجا اجازه حضور همسر نمیدن وگرنه هیچوقت ماما همراه نمیگرفتم

من عمل هام هر دو سز بودم ولی برای دومی یه شب تو زایشگاه بودم ماماها زیاد باهات کار نمی کنن تا بچه زودتر بیاد و راحت بشی چون چندتا مریض دارن و وقتشون کنه و سر ساعت شیفت عوض میشن اگه باخودت داشته باشی تمام وقت پیشته و کمکت می کنه و ورزش و ماساژ می ده که خیلی خوبه

علی رضا عشق مامانشه 
مگه همین دکتری که میرید پیشش واسه چکاب ماهیانه نمیاد واستون یا هم میخواین دکتر بیاد با ماما یا یکیش ...

دکتر وقتی 10 سانت شدی میاد یا 8 ساعت بعد از شروع دردها از اول که نمی یاد

علی رضا عشق مامانشه 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792