2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اش کشک،کشک بادمجان، بقول مشهدیا قوروتی یا همون کشک سفید 

رو تهیه اش گردو رو نیم کوب کن ی تف بده تا روغن پس بده ولی نسوزه،نعنا اضافه کن،تف بده ،و کشک رو ک از قبل داخل اب حل کردی بلافاصله اف اضافه کن،و بزار ب جوش بیاد با شعله کم،،غذای لذیذ و خوشمزه اماده است😍😋

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
کله جوش چجوریه من خیلی دوس دارم ولی بلد نیستم😕

منم اینجا یاد گرفتم و خیلی دوست داشتم 

پیاز داغ یک عالمه درست میکنی بعد نعنا و زردچوبه و نمک و گردوساییده  بهش میزنی یکمی هم اب جوش چندتا جوش که خورد کشک ساییده  بهش اضافه میکنی بعد خرده های نون توش میریزی  یه جور عصرونه ست به نظر من ولی خوشمزه ست 

حال متکلم از کلامش پیداست
گردو اسیاب شده ونعنا خشک وادویه .پیاز سرخ میکنی بعدکصک میریزی وسیر رنده کن توش.....همین خیلی ام خوشم ...

این آسون تر از کشک بادمجونه . همینو میپزم  پس😁

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....