2777
2789
عنوان

شنیدم میگن هرکی..

402 بازدید | 23 پست

ترشیجات زیاد بخوره و علاقه ب ترشی داشته باشه کلا قبل بارداری و سردیجات بخوره بچش دختر میشه راسته؟کیا اینطور بودن و دختر دار شدن کیا برعکس شده 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره منم شمیدم اماااااا هرچی خدا بخواد 

چند روز پیش تو همین نینی سایت یه خانمه بارعایت کردن همه نکات و حتی تغذیه هاش میخواست پسر بشه ک دختر شد اینایی ک میگن درصد رو بالا میبره ولی صدرصو نیست

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

من قبل بارداری عاشق ترشی بودم البته کلا تو هیچی زیاده روی نمیکنم  لواشک و ترشی میخوردم اصلا شیرینی نمیخوردم بچه ام پسره بنظرم ربطی نداره

خوشا بحال کسیکه ایمان و اعتمادش را به من از دست ندهد.
من قبل بارداری عاشق ترشی بودم البته کلا تو هیچی زیاده روی نمیکنم  لواشک و ترشی میخوردم اصلا شیر ...

خدا حفطش کنه من بچه پسر دوسدارم میخاستم طبعم عوض کنم برم ب طرف گرمیجات اما نمیتونم طبعم نمیکشه

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

من ترشی نمیخوردم اصلا عاشق ماست هستم قبل از بارداری 

تو بارداری عاشق ترشی شدم دختر دارم

بنظرم درسته 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خاله ى منم ترشى و سرديجات زياد ميخورد ٢تا پسر داره🌸🌷حالا من هى بهش ميگفتم توروخدا ترشى بخور بچت دخ ...

اینم بگم راستی یادم رفت

خواهر شوهرم اینا لبنیاتی دارن کلا کار شوهرش هستش ، با وجود تنبلی تخمدان خدا بهشون پسر داد

شاید بی ربط باشه استارتر جان

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️