2777
2789
عنوان

از تعجب دارم شاخ در میارم😲

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ربطی داره با کار و قیافه مغرور باشی زمین میخوریااااا شاید خصوصیات مهمی داشته که همسرش انتخابش کرده

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

با شماها باشه هر کی چهره ی خوبی نداره و تحصیلات خاصی نداره باید بمونه تو خونه و زندگی نکنه فقط نفس بکشه...واقعا خدایا حکمتتو شکر

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

از همه چیه دختره گفتی جز اخلاق و رفتارش که ممکنه کسیو جذب کنه 😅 بعدم شوهر کردن که ملاک نیست عزیزم 

شوهر خوب ملاکه 

شمام شاید خیلیا بخاطر همین موقعیتت نمیان جلو 

مثلا یه لیسانسه بگه به من ج مثبت نمیده چرا برم بحزفم

حکیم جان منم لیسانس دارم شاغلم ووضعمونم خوبه منم ندارم والا 🤧😫😓 ولی دختر عموهام همه۷۶ی به بالا دارن شوور میکنن اون وقت منو دخترعمم که هم تحصیلات و شزایط داریم خونه نشسته ایم

کو_شوور#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

یه دوست همدانشگاهی داشتم همیشه میگفت شرایط خانوادگیم جوریه که هر کس میپرسه دیگه برا ازدواج جلو نمیاد اینقدر دختر خوب و خوش اخلاق سطح خانوادش خیلی بالا بود وضع مالیشونم خوب . شاید تو هم هر کسی جرات نمیکنه . میترسه جواب رد بشنوه 

آره  به تو چ ؟

خب پس بشين تا موهات هم رنگ دندونات بشه حسود هرگز نياسود

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
چی کار کنم نگو برو تو اجتماع که به اندازه کافی بیرون هستم دانشگاه باشگاه مهمونی  و ..‌

رو بده

رو

یکی از پسرای دانشگاه سالای اخر قبل ازدواجم بهم گفت انقد بالابالا نرو که همه بیخیالت بشن

توصیه ایشونو به تو میکنم

اینستا و شبکه های اجتماعی هم خوبه نصف اینا که میگن شوهرم عاشقم بود خواستگارم بود تو فیس بوک و اینا پیداکردن بشنو و باورنکن

یا رادّ ما قد فات ❤
آره  به تو چ ؟

دلیل خواستگار نداشتنو من فهمیدم :/

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍