2777
2789
عنوان

از تعجب دارم شاخ در میارم😲

897 بازدید | 73 پست

الان عروسی یکی از دختراس فامیل دعوت شدیم نه کاری داره نه قیافه اینو همه میگن کسی فک نمی کرد ازدواج کنه 🙄

منم با ی قیافه خیلی خوب از نظر همه و دکتری داروسازی و خانواده خوب و بی حاشیه هنوز یدونه  خواستگارم نداشتم خدایا حکمتتو شکر😊😊😊

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حسودي؟

😂😂😂

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

عزیزم شاید کسی خودشو لایق نمی بینه بیاد جلو.

او را بخوانید که از هر پدر و مادری مهربانتر است... از تمام دردها و نیازهایمان آگاه است... او را بخوانید که بر همه چیز عالم است...همه را به او بسپارید  تا پاسخش را دریافت کنید... در همه شرایط زندگی از خدا تشکر کنید و این شکرگزاری را بصورت عادت در آورید ... از اعماق قلبت  بگو خدایا متشکرم ... آنگاه از آرامش شگفت انگیزی لبریز خواهی شد...
حسودي؟

😅😅😅

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
خوب خودت باید قسمت جنبونی کنی

چی کار کنم نگو برو تو اجتماع که به اندازه کافی بیرون هستم دانشگاه باشگاه مهمونی  و ..‌

خدا رو شکر به خاطر همه اتفاقای خوب و قشنگی که قراره واسم پیش بیاد💜