2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک زدم

516 بازدید | 34 پست

١٤و١٥  روز بعد از امپول hcg   بی بی زدم

هاله کمرنگ انداخت

شک کردم گفتم شاید اثر امپول باشه

  روز١٧ آمپول

بیبی زدم هاله انداخت

از هاله اون دوتاهم پررنگتر

امروزم زدم بازم هاله داره



فردا موعدمه

بی بی چکم مدیکوره میترسم کاذب باشن😭😭

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مباركت باشه عزيزم

براي منم دعا كن

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
نه بابا من سه روز قبل موعدم مثبت شد همون روزم آز دادم مثبت شد برو

توان رفتنشو ندارم😭

یه ترسی یه استرس خیلییی زیادی دارم

باورم نمیشههههه😭😭😭

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792